Kobiety za kólkiem: albo jeżdżą perfekcyjnie, albo jak te na filmiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
przy zdawaniu egzaminu na prawko po okazaniu dowodu tożsamości i po stwierdzeniu płci żeńskiej nasstępnym krokiem egzaminatora powinno być natychmiastowe zakończenie testu z wynikiem negatywnym
Jeżdzę od 1,5 roku. Wiem, że to bardzo krótko. 2 razy ktoś najechał mi na tył samochodu. 2 razy byli to faceci, których wina była ewidentna, bo nie hamowałam gwałtownie ani nic. Po prostu oni się spieszyli, jak debile. Nawet się przyznali o dziwo.
@Philosophy
Ssij pałę dziwko!!!
Do matki też tak mówisz?
Ja rozumiem że to sadistic ale na bycie idiotą są inne miejsca
Lares86 napisał/a:
@kawal-chama
Kurwa, wiedziałem, że jakiś obrońca zwierząd sie znajdzie
Jak przyjdzie taki dzień że będziesz miał szacunek do kobiet, że będziesz ściągał z nich ubrania a nie ściągał je z internetu....no i gdy w końcu nauczysz się pisać poprawnie słowo zwierząT to możesz tu przyjść i się powymądrzać. Można być chamskim, sadystycznym a jednocześnie nie być skończonym kretynem. Tobie póki co po udaje Ci się tylko to ostatnie.
Co do tematu...zgadza się, w PL powinno być jak w Arabii Saudyjskiej - kobiety nie powinny mieć prawa jazdy
Najbardziej wkurwia te odjeżdżanie z miejsca stłuczki jakby nic się nie stało. Ssać pały, a nie prowadzić samochody.
Przepraszam, ale przed "że" się przecinek kładzie. Panie miodek i pantofelek.
Nie w każdym przypadku choć akurat w jednym miejscu mi znikł
Teraz włącz Redtuba, zwal konia to Ci może przejdzie frustracja względem kobiet
@kawal-chama
Przepraszam, ale na Redtubie są słabej jakości fily. Ja jestem w erze HD Proponuje, już nie spinać się, że kobiety mają ssać pałę. Ty to zrób kawal-chama
Przepraszam, ale na Redtubie są słabej jakości fily. Ja jestem w erze HD Proponuje, już nie spinać się, że kobiety mają ssać pałę. Ty to zrób kawal-chama
Lares86 napisał/a:
@kawal-chama
O gejowski seks proś kolegów nie mnie
@kawal-chama
Proponuje przerwać naszą kłutnię, bo zaraz wpadnie jakiś mod i miesiąc nie popiszemy
Proponuje przerwać naszą kłutnię, bo zaraz wpadnie jakiś mod i miesiąc nie popiszemy
Haha (nie)jebane prawiczki, z takim podejściem to do końca życia imię Waszej dziewczyny będzie się kończyło na .jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów