18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
kashan 2012-12-23, 22:10
Po cholerę ja sobie nerwy przed snem psuję? Po ki chuj ja to wieczorem oglądam?
Zgłoś
qhash 2012-12-23, 22:53
BongMan napisał/a:

No nie przesadzajmy. Znam aż dwie kobiety, które dobrze prowadzą. Jedna z nich to moja mama...

nic i nikt mnie nie przekona, że kobieta nadaje się do prowadzenia samochodu. Pewnych rzeczy nie powinni wykonywać mężczyźni i pewnych kobiety. nie każda płeć nadaje się do wszystkiego. tyle w temacie.
Zgłoś
B3b3ch 2012-12-24, 0:02
Kobiety do garów.
Zgłoś
a................0 2012-12-24, 2:10
zygmuntor napisał/a:

Kobiety za kólkiem: albo jeżdżą perfekcyjnie, albo jak te na filmiku

Jest jakiś promil kobiet, które jeżdżą dobrze, ale perfekcyjnie? Takich nie ma.
Zgłoś
l................t 2012-12-24, 10:02
Weźcie mnie nie osłabiajcie z wnioskowaniem, bo pewnie ze 3/4 (jak nie więcej) wypadków wrzuconych na sadola spowodowanych było przez facetów. I wuj z tym, że statystycznie rzecz biorąc, facet powinien być lepszym kierowcą.

Co do filmiku - dla pierwszej pani brawa za zimną krew! Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie cipy" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora. I ciekawe ilu facetów tak naprawdę wie, że nie należy wsiadać do samochodu podczas samodzielnego tankowania. A jeśli się to zrobiło, to przed zbliżeniem się do otwartego baku wypada macnąć czule karoserię, tak dla wyrównania ładunków. Dziewczę tego nie wiedziało.
Zgłoś
banana894 2012-12-24, 10:51 1
Jestem kierowcą od 5 lat, ani razu nie miałam wypadku z mojej winy, raz mi koleś wjechał jak stałam na skrzyżowaniu i było czerwone .. ponoć się zagadał z koleżanką, ale nie ważne, jak ktoś wpadł w poślizg i prawie na mnie wjechał to też jakoś udawało mi się uniknąć kolizji (pewnie do czasu) ... więc proszę przestańcie pierdolić, że ogólnie kobiety to tacy źli kierowcy ciekawe ilu pseudo młodych kierowców "facetów" rozbija swoje kochane autka i powoduje wypadki
Zgłoś
ryba0007 2012-12-24, 11:29
Najlepiej przyjebać i spierdolić
Zgłoś
qhash 2012-12-24, 12:16
llort napisał/a:

Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie cipy" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora.

ponieważ jest wigilia skomentuję to w miarę kulturalnie: liż stopy kondonie
Zgłoś
l................t 2012-12-24, 12:44
qhash napisał/a:

ponieważ jest wigilia skomentuję to w miarę kulturalnie: liż stopy kondonie

A, to ty. Gratuluję utrzymania poziomu, tylko mi jedną rzecz wytłumacz: miało mi się po tym zrobić głupio czy co?
Zgłoś
crackpot 2012-12-24, 14:29
Dałem piwo przed oglądaniem ze względu na dwa słowa baba i kółko
Zgłoś
qhash 2012-12-24, 15:37
llort napisał/a:

A, to ty. Gratuluję utrzymania poziomu, tylko mi jedną rzecz wytłumacz: miało mi się po tym zrobić głupio czy co?

sam zdecyduj

wesołych świąt
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów