Kobiety za kólkiem: albo jeżdżą perfekcyjnie, albo jak te na filmiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Po cholerę ja sobie nerwy przed snem psuję? Po ki chuj ja to wieczorem oglądam?
BongMan napisał/a:
No nie przesadzajmy. Znam aż dwie kobiety, które dobrze prowadzą. Jedna z nich to moja mama...
nic i nikt mnie nie przekona, że kobieta nadaje się do prowadzenia samochodu. Pewnych rzeczy nie powinni wykonywać mężczyźni i pewnych kobiety. nie każda płeć nadaje się do wszystkiego. tyle w temacie.
zygmuntor napisał/a:
Kobiety za kólkiem: albo jeżdżą perfekcyjnie, albo jak te na filmiku
Jest jakiś promil kobiet, które jeżdżą dobrze, ale perfekcyjnie? Takich nie ma.
Weźcie mnie nie osłabiajcie z wnioskowaniem, bo pewnie ze 3/4 (jak nie więcej) wypadków wrzuconych na sadola spowodowanych było przez facetów. I wuj z tym, że statystycznie rzecz biorąc, facet powinien być lepszym kierowcą.
Co do filmiku - dla pierwszej pani brawa za zimną krew! Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie cipy" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora. I ciekawe ilu facetów tak naprawdę wie, że nie należy wsiadać do samochodu podczas samodzielnego tankowania. A jeśli się to zrobiło, to przed zbliżeniem się do otwartego baku wypada macnąć czule karoserię, tak dla wyrównania ładunków. Dziewczę tego nie wiedziało.
Co do filmiku - dla pierwszej pani brawa za zimną krew! Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie cipy" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora. I ciekawe ilu facetów tak naprawdę wie, że nie należy wsiadać do samochodu podczas samodzielnego tankowania. A jeśli się to zrobiło, to przed zbliżeniem się do otwartego baku wypada macnąć czule karoserię, tak dla wyrównania ładunków. Dziewczę tego nie wiedziało.
Jestem kierowcą od 5 lat, ani razu nie miałam wypadku z mojej winy, raz mi koleś wjechał jak stałam na skrzyżowaniu i było czerwone .. ponoć się zagadał z koleżanką, ale nie ważne, jak ktoś wpadł w poślizg i prawie na mnie wjechał to też jakoś udawało mi się uniknąć kolizji (pewnie do czasu) ... więc proszę przestańcie pierdolić, że ogólnie kobiety to tacy źli kierowcy ciekawe ilu pseudo młodych kierowców "facetów" rozbija swoje kochane autka i powoduje wypadki
llort napisał/a:
Ciekawe czy ten zakompleksiony koleś od "głupie cipy" miałby takie jaja, żeby z płonącego baku wyjąć wąż od dystrybutora.
ponieważ jest wigilia skomentuję to w miarę kulturalnie: liż stopy kondonie
qhash napisał/a:
ponieważ jest wigilia skomentuję to w miarę kulturalnie: liż stopy kondonie
A, to ty. Gratuluję utrzymania poziomu, tylko mi jedną rzecz wytłumacz: miało mi się po tym zrobić głupio czy co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów