18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Baca i AIDS
twojamatkajestgruba • 2012-02-24, 22:51
- Przykro mi, baco, ale macie raka.
Baca zasępił się, pomyślał, podrapał po głowie i pyta:
- Doktorze, a nie mozycie mi napisać, że mam ejds?
- AIDS..? No, ale dlaczego baco? - pyta zdziwiony doktor.
- Ano, po pirse, to bede pirsy ze wsi co ma ejds, po wtłóre, to bede
mioł pewność, ze po mojej śmirci mojej baby zaden nie rusy, a po
trzecie, to chciołbych zobacyć mordy tych, co juz jom rusali...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Mr.Drwalu 2012-02-24, 22:54 18
Do gór przyjechał reporter z pewnej gazety w celu przeprowadzenia reportażu na temat AIDS. Spotyka bacę i pyta:
- Baco słyszeliście może coś na temat AIDS...??
Na to baca:
- Ano panocku słysołem...
A zabezpieczacie się baco jakoś przed tym AIDS??
- Ano panocku, zabezpieczom się. Nosze prezerwatywę założoną.
Na to zdziwiony reporter: cały czas założoną...? To w ogóle jej nie ściągacie??
- Ano panocku ściągom... do sikanio i do dupczynio...

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Qboos 2012-02-25, 0:14 12
A wiecie co oznacza skrót AIDS po rosyjsku?
Amerykańskij Imperialistycznyj Dupnyj Syf
Zgłoś
BongMan 2012-02-25, 13:45 1
@up
Gwoli ścisłości, AIDS pochodzi z Afryki. Od pedała. Patrz - najgorsza choroba jaka istnieje, powstała z połączenia dwóch równie złych rzeczy...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
pakicito 2012-02-25, 17:51
@up aids zostal opracowany przez naukowcow USA, zeby zlikwidowac problem bezdomnych oraz powoli wysiedlac afryke, poczytac warto jak sie juz umie
Zgłoś
Plecionkarz 2012-02-25, 18:05
Najgorsze w AIDS jest to, że dają zakażonym wirusem leki dzięki którym niczym się nie odróżniają od zdrowych ludzi. I się ruchają i zakażają kogo popadnie jak ten zjebany murzyn Simon Moll.
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-02-25, 18:15 3
@pakicito

jak już "umiesz" czytać to naucz się również pisać po polsku. i czytaj fakty nie fikcję. AIDS, a konkretniej wirus HIV, pochodzi z Afryki, a rozpowszechnił się w momencie otwarcia autostrady do Kinszasy. tiry zapierdalały tą autostradą, a wiadomo, że gdzie tir to i kurwa się znajdzie. a że w tej cholernej dżungli tylko brud, syf, malaria i HIV, to kurwy pozarażały kierowców, którzy zarażali kurwy dalej, a te zarażały innych ludzi, którzy zarażali jeszcze innych, i taki łańcuszek zarażająco-pierdolących się powstał.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
manioleq 2012-02-25, 18:20
doczytałem do tej gwary i narazie.
Zgłoś
Varulv 2012-02-25, 22:41
SOAD, nie wiem, ile ma to związku z autostradą, ale za "łańcuszek zarażająco-pierdolących się" masz piwo.
Zgłoś
BongMan 2012-02-26, 10:49
pakicito napisał/a:

@up aids zostal opracowany przez naukowcow USA, zeby zlikwidowac problem bezdomnych oraz powoli wysiedlac afryke, poczytac warto jak sie juz umie

Widzę, że mamy tutaj fana teorii spiskowych. W latające dywany, dżina i św. Mikołaja też wierzysz?

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-02-26, 11:29
Św. Mikołaj istnieje!! Co roku przynosi mi prezenty...

Likwidować problem bezdomnych? No jakoś pod moją biedronką mają się dobrze...
Wysiedlać Afrykę? A po co? Kolonializm zabrał stamtąd większość, co było do zabrania..
Zgłoś
tyson009 2012-02-26, 12:46
nie umis godać po górolsku to pis po polsku bo chujowo Ci to wychodzi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów