18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Bachory
Dżepetto • 2023-11-07, 13:17
W sieci pojawiły się nagrania jak w Chorzowie 14 latka wraz z grupą znajomych znęca się nad 9 latkiem chorym na autyzm. Sprawa trafiła na policję.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
shis434 2023-11-07, 17:36
motylekwbrzuchu napisał/a:

a 14-latkę na kutasa.

Nie pisz tego bo to nielegalne.

Za to legalne jest ją publicznie wyzywać od kurw, szmat, dziwek (bo ośmieliła się dekolt pokazać), śmieci, życzyć jej śmierci.
To jest legalne. Pamiętaj. Takie wnioski po komentarzach na instagramie.
Zgłoś
onucek 2023-11-07, 18:02
Przesadzacie. Fajnie dziewczyny! Po prostu wychowują chłopca, by był bardziej agresywny i asertywny jak dorośnie. Jako chłopak marzyłem by starsze dziewczyny się nade mną znęcały. A chłopak pewnie będzie je chciał puknąć albo wylizać jak będzie miał 16 lat (ja bym tak miał) a może w ogóle będą go kręciły starsze.
Zgłoś
ina06 2023-11-07, 18:02 4
Nawiązując do pierwszego filmiku, panna ma 14 lat i już nie długo sama będzie legalnie klękać na kolana a tak na poważnie to się kurwie konkretna lepa na ryj należy, i to taka żeby się zesrała kaszą wigilijną....
Zgłoś
e................s 2023-11-07, 18:13 4
gffdfgdfg napisał/a:

chuj, pora na kącik zwierzeń:
też tak kiedyś myślałem. a potem zrobiłem retrospekcję: byłem bardzo ekstrawertycznym dzieciakiem z ADHD i choć wkurwiałem nauczycieli na lekcjach, to mimo tego wszyscy mnie lubili, z nauczycielami włącznie. W połowie podstawówki zachorowałem, pół roku przeleżałem w szpitalu, potem rok nauczania w domu. Kiedy wróciłem do szkoły byłem bardzo wycofany, wrażliwy, słaby, i stałem się idealną ofiarą dla nowych kolegów, którzy doszli do naszej klasy w czasie mojej nieobecności. Znęcali się nade mną w chuj i ciut ciut, nie raz widziały to nauczycielki i co w tedy zrobiły? te które znałem osobiście od lat i które mnie lubiły? nic. choć były tym przejęte, to usłyszałem od nich jedynie, żebym wziął się w garść. - szok.
i jakoś nie miałem wyboru, więc wziąłem się w garść. Zanim poszedłem do liceum naprostowałem relacje, zacząłem ćwiczyć, zmuszać się do odważnych decyzji na co dzień. W liceum byłem już chadem w chuj i życie stało się piękne.
Gdyby nauczycielki pomogły mi wtedy ufortyfikować się na pozycji ofiary, to może do dziś nie wyszedłbym z tej roli.

Ja miałem z kolei w drugą stronę. Zawsze byłem grubaskiem w długich włosach do bicia, niektórzy wręcz znęcali się nade mną. Raz sobie siedziałem przed klasą, a typ mi wykurwił kopa w jaja, potrafił też liścia sprzedać, poddusić, kopnąć kolanem w udo z całej pizdy. Było takich paru. No ale w wakacje zgoliłem łeb, schudłem 23kg, w kolejnym roku przyjebałem na siłowni z 10kg, w międzyczasie trenując kickboxing i bjj. Paru po drodze już odpuściło, ale było paru cwanych dalej. No i jeden chciał się koniecznie sprawdzić, zabrał mi buta, zmuszając mnie tym, abym poszedł za nim na "półpiętro", gdzie zawsze był solówki. No cóż, założyłem tego buta, a potem spuściłem mu wpierdol, a typ próbował spierdolić tymi schodami, tylko nie wiedział, czy lepiej spierdalać na górę czy na dół. Kurwa, nagle ci, co byli takimi skurwielami dla mnie, chcieli być najlepszymi kumplami. No ale cóż, trochę się zderzyli z rzeczywistością. Nie lubię, kurwa, ale czasem kiedy trzeba to trzeba, choć lepiej unikać.
Zgłoś
darek1234 2023-11-07, 18:14 1
gffdfgdfg napisał/a:

byłem bardzo ekstrawertycznym dzieciakiem z ADHD

Wcześniej pisałeś o autyzmie jako jednostce sztucznie tworzonej dla podziału ludzi, ble ble ble. Trochę ci wytłumaczę: zaburzenia autystyczne to potężna dziedzina i jak najbardziej jednostka chorobowa. @Spike2222 napisał o aspergerze, choć dla mnie to dość dziwnie opisane, bo aspergerowca opanować się nie da, po prostu nie ma takiej możliwości z uwagi choćby na brak jakiejkolwiek empatii i zrozumienia innych. Sztuczna i wymyślona jest natomiast jednostka zwana ADHD. Po prostu nie ma czegoś takiego i nigdy nie było, twórca pojęcia zrobił to dla sławy. A przy okazji dla tych, którym nie chce się dzieci wychowywać, idą do psychologa, który wpisuje w papier ADHD i rodzic nie ponosi odpowiedzialności za zachowanie dzieciaka w szkole

Insaner napisał/a:

Ty chyba zgłupiałeś, albo to jakiś trolling. Grupa starszych osób dręczy 9 latka, a Ty sugerujesz że nagłaśnianie sprawy będzie dla niego szkodliwe bo się nie weźmie w garść. Może Ci głowę w szkole mocno obili i odbiło się to na obecnym intelekcie
Rozwiązaniem tego typu problemów byłoby absolutnie ZERO tolerancji na jakiekolwiek zachowania tego typu. Jest tylko podejrzenie dręczenia, jakikolwiek dowód na to i dyrekcja automatycznie gówniaka prześladowcę WYRZUCA ze szkoły z dnia na dzień - tak jakby to było w normalnej pracy z dyscyplinarką. Dzieciak przymusowo (do 18go roku życia) trafia do jakiegoś ośrodka wychowawczo-szkolnego tylko nie takiego w którym nic nie będzie robił i zamieni się w przestępcę, tylko do szkoły w której będzie traktowany jak w więzieniu o zaostrzonym rygorze w którym już na nikogo się nawet krzywo nie spojrzy.. Oczywiście mieszka sobie dalej z rodzicami.
Aktualnie wygląda to tak że jak nauczyciel spróbuje coś takiemu agresorowi powiedzieć to ten przyjdzie zaryczany z wrzeszczącą matką do dyrektorki szkoły - ta tylko będzie próbowała załagodzić sytuację, nauczyciel dostanie opierdol od matki i przełożonego, a sprawa będzie zamieciona pod dywan.

Niestety, ale jest tak jak piszesz: nauczyciel nie ma nic do gadania i jest na usługach rodziców. Znam wielu nauczycieli i gówniarz może powiedzieć dowolną rzecz na nauczyciela w domu, a tenże musi się później gęsto z tego tłumaczyć. Ucznia ze szkoły też nie da się tak po prostu wyrzucić, bo nauczyciele nie chcą spraw zgłaszać do sądu, a dyrektorzy są temu przeciwni - wiadomo, każdy uczeń to kasa. Mam też kolegę, wieloletniego nauczyciela, który postępuje zgoła odmiennie. Kiedyś synek niszczył obudowę kaloryfera w szkole. Kolega zwrócił mu uwagę, a na drugi dzień synek przyszedł z dużym chłopem, który miał go ponoć zbić. Kolega popatrzył mu w oczy, zapytał czy będzie go bić, "duży" od razu się rozmyślił i poszedł sobie. Synek od kaloryfera dostał takiego strzała w ryj w pokoju dyrektorskim, że rozwalił drzwi w szafie. Tyle że dyrektorka była jeszcze starej daty i znała się na sprawach wychowawczych. Poza tym, kolega to fachman z pedagogicznym jajem i podejściem rodem z... krakowskiego Kozłówka
Zgłoś
AnalAcrobat 2023-11-07, 18:23 2
Cosmo85 napisał/a:

W necie jest wsztsko łącznie z nazwiskami osób z nagrania. Do jakich szkół chodzą. Na mediach społecznościowych setki komentarzy ze zostana wyruchani butelkami itd. na insta: missiaa.010 polecam poczytać komenty

Nie każdy ma Instagrama czy inne gowno. Piszesz o czymś to wrzuć screena z najfajniejszym komentarzem chociaz

gffdfgdfg napisał/a:

chuj, pora na kącik zwierzeń:
też tak kiedyś myślałem. a potem zrobiłem retrospekcję: byłem bardzo ekstrawertycznym dzieciakiem z ADHD i choć wkurwiałem nauczycieli na lekcjach, to mimo tego wszyscy mnie lubili, z nauczycielami włącznie. W połowie podstawówki zachorowałem, pół roku przeleżałem w szpitalu, potem rok nauczania w domu. Kiedy wróciłem do szkoły byłem bardzo wycofany, wrażliwy, słaby, i stałem się idealną ofiarą dla nowych kolegów, którzy doszli do naszej klasy w czasie mojej nieobecności. Znęcali się nade mną w chuj i ciut ciut, nie raz widziały to nauczycielki i co w tedy zrobiły? te które znałem osobiście od lat i które mnie lubiły? nic. choć były tym przejęte, to usłyszałem od nich jedynie, żebym wziął się w garść. - szok.
i jakoś nie miałem wyboru, więc wziąłem się w garść. Zanim poszedłem do liceum naprostowałem relacje, zacząłem ćwiczyć, zmuszać się do odważnych decyzji na co dzień. W liceum byłem już chadem w chuj i życie stało się piękne.
Gdyby nauczycielki pomogły mi wtedy ufortyfikować się na pozycji ofiary, to może do dziś nie wyszedłbym z tej roli.

Te chadzie, porownujesz ADHD do autyzmu? To tak jakby naszemu przyjacielowi bez nogi ktoś wciąż zabierał protezę, a drugi zjeb mówiłby "no spoko, może nauczy się chodzić bez".
Zgłoś
barniak 2023-11-07, 18:30
Młody podrośnie to je zajebie
Zgłoś
smc 2023-11-07, 18:37 1
Odrobina agresji przyda się każdemu. Inaczej przyjdzie rusek z karabinem i rozjebie naród.

Gdyby Ukry nie były odrobinę prymitywne, walczyłyby z ruSSkimi za pomocą kredek na chodniku...
Zgłoś
szczecin123 2023-11-07, 18:42 3
żadne sądy rodzinne tylko kabelek od prodziża , i tyle w temacie
Zgłoś
shis434 2023-11-07, 18:51
Ona już sławna jest. Ponad 4 tysiące obserwujących na Insta. Tylko że oprócz hejtu z powodu 9 latka mnóstwo zjebanych osób czepia się zdjęć z dekoltem, bo takie również wstawiła. Ludzie są jednak mega zjebani, że nawet ta 14 latka nie wydaje się tak bardzo zjebana jak ci hejtujący ją i wyzywający od dziwek, kurw i szmat za dekolt i zdjęcia Durexa.
Zgłoś
dizek11 2023-11-07, 18:56
ale bym skuł morde takiej tempej dzidzie
Zgłoś
onucek 2023-11-07, 19:10
smc napisał/a:

Odrobina agresji przyda się każdemu. Inaczej przyjdzie rusek z karabinem i rozjebie naród.
Gdyby Ukry nie były odrobinę prymitywne, walczyłyby z ruSSkimi za pomocą kredek na chodniku...

Dokładnie tak! Moim zdaniem dziewczyny robią mu przysługę!
Zgłoś
LLime 2023-11-07, 19:14 1
W sumie nic tu drastycznego nei ma... jednemu rower wrzucili na żywopłot, innemu napluli do buta.. ojoj... mam prawie 40 lat temu i 30 lat temu to samo starsi robili dzieciakom w podstawówce.

A ten na pierwszym nagraniu za 10 lat będzie chciał żeby go klientka do cyca przyciskała..
Zgłoś
MisiaXD 2023-11-07, 19:17 1
barniak napisał/a:

Młody podrośnie to je zajebie

Oby tego nie zrobił bo zabije kurwy i pójdzie siedzieć jak za człowieka. Z takimi chujami trzeba ich metodami.
Zgłoś
p................k 2023-11-07, 19:58 2
Ja zadam pytanie gdzie są w takim razie rodzice tego chłopca? Kto kurwa wypuszcza 9 latka samego w takim Chorzowie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem