dobra fura nie jest zła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeździłby jak na kradzionym rowerze
Dać idiocie samochód.
tribal216 napisał/a:
dobra fura nie jest zła
bardziej pasuje tutaj: bogaty ojciec nie jest zły
Brawo. Świetny kierowca, potrafi robić "bączki" autem które ma myślę około 500KM...
Co nie zmienia faktu, że to auto na które w życiu mnie nie bedzie stać, pieknie brzmi i jeździł bym.
Co nie zmienia faktu, że to auto na które w życiu mnie nie bedzie stać, pieknie brzmi i jeździł bym.
Auto spoko tylko te światła mają chujowe!
Furka ładna, zgodzę się... Ale bączka żadnego nie zauważyłem
skrzeczącą bmw... masz łeb skrzeczący kretynie. Wszystko przez pisk opon i jakość dźwięku(nagrywane taboretem).
ba świrować każdy może a później "tato daj na części bo samochód się popsuł"
AnalTerror666 napisał/a:
Jak można porównać taką skrzeczącą bmw do 5,4l V8 mercedesa ?!
Dobrze gada.@2up Ty sam jesteś jak pisk opon, jak słychać bardziej opony jak silnik to widać co to za "rakieta". Kto zdrowy na umyśle porównuje V8 AMG do trupa z filmiku (nawet zakładając że ma R6 z M3 w co szczerze wątpie ) A takie bączki to kręcą bmki 1.8 z rynnami zamiast wydechów dla dodatkowego efektu dźwiękowego poprzewiercane w każdym miejscu będące w posiadaniu pierdolców dla których nieistotny jest stan samochodu-ważne że bmw i szpan we wsi. Chuj że nie jedzie, co z tego że rynna nic nie daje ale za to jak brzmi... Temat rzeka jednym słowem
PS: Uprzedzam hejterów i pasjonatów marki, nic do bmw nie mam. Ale kupywanie bmw tylko dlatego żeby kolegom się pochwalić to wioska, tyle
Ale ten z Bemki to ładnie walnięty rly...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów