18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SirMajkel 2019-07-06, 22:13 23
dobrze go zgasiła, wygląda na kogoś kto tego potrzebował.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Sutowendlin 2019-07-06, 22:59 7
Potem jej wpierdoli i będzie płakać. Ale pamiętajta, łobuz kocha najbardziej.
Zgłoś
r061071 2019-07-06, 23:06
nawet chuj nie protestował

forza nostra legge
Zgłoś
eruaknem 2019-07-06, 23:09
Pokaże jej jak wrócą do swojego gniazdka - może na harda jakiś nowy, ciekawy materiał wpadnie
Zgłoś
P(r)OLAND 2019-07-06, 23:10
Moja prowadzi do domu. Ja sie napilem. Wskocze dzisiaj na starą, ale pewnie powie to samo co ta

Jedzenie pobudza myślenie.
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-07-07, 0:21 30
z tego co wiem to słowo BAD znaczy tyle co zły, ale w sensie szalony, nieokiełznany, a nie kiepski w tym przypadku w łóżku.

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
seba8911 2019-07-07, 3:45
Ktoś to naplety źle przetłumaczył albo celowo się z was nabija Ona na koncu mówi najgorszy ze słych parówy!
Zgłoś
areczekjaw 2019-07-07, 20:15 11
mieszalniapasz napisał/a:

z tego co wiem to słowo BAD znaczy tyle co zły, ale w sensie szalony, nieokiełznany, a nie kiepski w tym przypadku w łóżku.

to wroc do szkoly na lekcje angielskiego razem z 20 idiotami, ktorzy postawili piwo
Zgłoś
wcisq98 2019-07-08, 1:21 1

ja pierdole
Zgłoś
torpedator27 2019-07-08, 12:07 2
bad wg. google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby

bad wg. google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby

bad wg. słownika google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
Zgłoś
Bosheszczye 2019-07-09, 12:16

Nie chodzi o samo słowo bad tylko okreslenie bad boy.
Zgłoś
dun 2019-07-12, 23:22

haha to chuja wiesz
Zgłoś
Cloverface 2019-07-16, 22:12

No i mylisz się w tym przypadku, a ameby z sadola dają piwka, za robienie ich w bambuko
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów