Destruction 100
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Destruction 100
dobrze go zgasiła, wygląda na kogoś kto tego potrzebował.
Moja prowadzi do domu. Ja sie napilem. Wskocze dzisiaj na starą, ale pewnie powie to samo co ta
Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Ktoś to naplety źle przetłumaczył albo celowo się z was nabija Ona na koncu mówi najgorszy ze słych parówy!
mieszalniapasz napisał/a:
z tego co wiem to słowo BAD znaczy tyle co zły, ale w sensie szalony, nieokiełznany, a nie kiepski w tym przypadku w łóżku.
to wroc do szkoly na lekcje angielskiego razem z 20 idiotami, ktorzy postawili piwo
z tego co wiem to słowo BAD znaczy tyle co zły, ale w sensie szalony, nieokiełznany, a nie kiepski w tym przypadku w łóżku.
ja pierdole
bad wg. google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
bad wg. słownika google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
bad wg. google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
bad wg. słownika google: zły, kiepski, nieprzyjemny, nieświeży, niedobry, słaby
Nie chodzi o samo słowo bad tylko okreslenie bad boy.
haha to chuja wiesz
No i mylisz się w tym przypadku, a ameby z sadola dają piwka, za robienie ich w bambuko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów