📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
VeIture napisał/a:
Badanie techniczne przeszedł
Klasyka w 206 bez ABSu, od chuja jest filmików jak obraca przy hamowaniu te gówna.
Zajebał jak dzik w sosnę
Niesprawny korektor siły hamowania.
rafisz1985 napisał/a:
Plus zgnite tarcze , skorodowane przewody hamulcowe, płyn hamulcowy od nowości , itd .. klasyka szrota ..
McSadol napisał/a:
Plus zgnite tarcze , skorodowane przewody hamulcowe, płyn hamulcowy od nowości , itd .. klasyka szrota ..
ale "przegląd przeszedł", ciekawe ile na lewo wykręca taki gość od przeglądów? Zwyczajowo 30-50 od przeglądu, każdemu się jakaś żarówka nie pali (albo co gorsza pali na desce rozdzielczej), w godzinę 10 aut razy 8 godzin razy 20 dni... mi wychodzi 5 koła po tej niższej taryfie...
McSadol napisał/a:
ale "przegląd przeszedł", ciekawe ile na lewo wykręca taki gość od przeglądów? Zwyczajowo 30-50 od przeglądu, każdemu się jakaś żarówka nie pali (albo co gorsza pali na desce rozdzielczej), w godzinę 10 aut razy 8 godzin razy 20 dni... mi wychodzi 5 koła po tej niższej taryfie...
Z tyłu pewnie bębny. Do tego brak ABS. Oponki 10 letnie. Efekt na filmie.
Pomijając stan techniczny samochodu kierowca (nie posiadacz prawo jazdy) ogarnie taką sytuację. Odpuszczając hamulec przeszedłby by poboczem.
Nie wiadomo czy w ostatniej chwili nie szarpnąl kierownica
rafisz1985 napisał/a:
Bardziej bym stawiał na brak prawego przodu. Widziałem już zdjęcia z zaklepanym przewodem hamulcowym.
Jak napisał przedmówca Adrianess sami znawcy a już o tym bez nogi nie wspomnę
***Jak napisał przedmówca Adrianess sami znawcy a już o tym bez nogi nie wspomnę
Jak napisał przedmówca Adrianess sami znawcy a już o tym bez nogi nie wspomnę Ewidentnie widać że kierowca zaczął hamowanie po czym skapną się że się nie wyrobi i co zrobił moi drodzy no co? Tak drogie dzieci bez prawa jazdy - zaciągnął HAMULEC RECZNÝ i dlatego poszedł w bok. Ot całą tajemnica
*** i przepraszam za spamowanie coś się zacięło w pisaniu
***Jak napisał przedmówca Adrianess sami znawcy a już o tym bez nogi nie wspomnę
Jak napisał przedmówca Adrianess sami znawcy a już o tym bez nogi nie wspomnę Ewidentnie widać że kierowca zaczął hamowanie po czym skapną się że się nie wyrobi i co zrobił moi drodzy no co? Tak drogie dzieci bez prawa jazdy - zaciągnął HAMULEC RECZNÝ i dlatego poszedł w bok. Ot całą tajemnica
*** i przepraszam za spamowanie coś się zacięło w pisaniu
A może zamiast skupić się na jeździe, pierdolił przez telefon albo "memesa" wysyłał.
SsijMiKij napisał/a:
Ewidentnie widać że kierowca zaczął hamowanie po czym skapną się że się nie wyrobi i co zrobił moi drodzy no co? Tak drogie dzieci bez prawa jazdy - zaciągnął HAMULEC RECZNÝ i dlatego poszedł w bok. Ot całą tajemnica
Ty to napisałeś na serio?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów