📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W takich filmikach bardzo podoba mi się pomysł, ciągnie się przez 3 minuty, nawijają o sukcesie lub braku sukcesu po wysiłku, że warto pracować nad sobą aż do momentu...kiedy filmik się skończy, ty jesteś nakręcony i znajdzie się ktoś kto napisze jedno zdanie, czasami kilka słów przez które typowy kowalski zwątpi w przekaz z filmu. Tak niewiele trzeba na to aby zwątpić, zejść z dobrej drogi, a tak dużo potrzeba poświęcenia, wysiłku, przekonań, zdrowia i czasu żeby osiągnąć wymarzony sen. Dlatego Pan Bóg dał nam wolną rękę dąrzenia do celu ciężką drogą i nie ma nic za darmo . Pozdrawiam ludzi sukcesu.
Pierwszy raz słyszę ten kawałek.
oj tam oj tam pitolenie
I znowu motywacja...
Dajcie sobie spokój, gimbusy nie majo czasu na pierdoły.
Dajcie sobie spokój, gimbusy nie majo czasu na pierdoły.
Dlaczego w tych filmikach zawsze pokazuje się praktycznie tylko czarnych?
Tu na dodatek jest Brad Pitt grający cygana...
Tu na dodatek jest Brad Pitt grający cygana...
znowu jakis zjebany motywator. w kraju w ktorym wynajecie mieszkania nie kosztuje jednej realnej sredniej miesiecznej pensji, starcza na cos wiecej niz chleb posmarowany nozem mozna sie w takie pierdoly bawic.
a co do poczatku motywatora to po oslepnieciu zabawa w zycie sie wlasciwie konczy, i chuja mozna zrobic
a co do poczatku motywatora to po oslepnieciu zabawa w zycie sie wlasciwie konczy, i chuja mozna zrobic
pamiętam jak po filmie roki pół osiedla się zapisało na boks, więcej niż na jeden trening nikt nie poszedł
...jesteś zwycięzcą...
Ok jak jestem niewidomy to chce być widomy a jak ..... to muszę ciężko trenować. Tylko po co? Co to daje ludziom. Trenowałem piłkę nożną 8 lat . 3 ciężkie fizyczne treningi tygodniowo i mecz w weekend. Ale co z tego? Nic mi to nie dało.
@up- nie dało, bo się poddałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów