Inwazja na Irak w 2003 - czyli to do czego czarny mialby za male jajca. Nie widziałę bo bylem gimbusem i pewnie walilem gdzies gruche po cichaczu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wysadzili sobie WTC i najechali Irak żeby dobrać się do ropy. Teraz ten cały syf jest ściągany do Europy. Gdzie ja żyję...
A co najwazniejsze to właśnie w iraku narodziło sie isis demokraqcja islamska brawo usa brawo ty
@up
Sterowana przez żydów
Sterowana przez żydów
Przez WTC i nocne naloty z CNN zmarnowałem przez pomyłkę moje ulubione VHSy z Critters'ami.
@autor
Myślisz, że Grzechu miał wielkie cohones? Przecież on jest tak głupi, że szkoda mu psa dać wyprowadzić. Decyzję podejmował tatuś z innymi szychami, a ten pajac to tylko medialna twarz. Tak samo jak dzisiejszy prezydent USA, noblista obanan.
A to, że Grzechu wjechał do iraku to i tak nic. Bambo siedzi teraz w Syrii i dojebał Libię i Dozbraja turków.
Myślisz, że Grzechu miał wielkie cohones? Przecież on jest tak głupi, że szkoda mu psa dać wyprowadzić. Decyzję podejmował tatuś z innymi szychami, a ten pajac to tylko medialna twarz. Tak samo jak dzisiejszy prezydent USA, noblista obanan.
A to, że Grzechu wjechał do iraku to i tak nic. Bambo siedzi teraz w Syrii i dojebał Libię i Dozbraja turków.
@up
Jak już chcesz być zabawny na siłę to prędzej Jórek a nie Grzechu.
Jak już chcesz być zabawny na siłę to prędzej Jórek a nie Grzechu.
Pamiętam te nagrania które pokazywali, zmasowane ataki i te nocne napitalanie z dział (pociski smugowe w nocy.. piękny widok). Choć i tak atak na WTC pozostanie w mojej pamięci, szczególnie te gadki, że awionetka uderzyła w budynek i nagle info, że boing uderzył w drugą wierzę. Cały świat oglądał paraliż w USA.
Kadafi nie zrozumiał tej lekcji demokracji - masz ropę to nie rezygnujesz z petrodolara. Prawdopodobnie 655 000 cywili dzięki tej wojnie poszło do piachu. Saddam tej normy nie wyrobił by w 1000 lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów