Bardzo dziwne, wiem zabłądziłem w internecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robsajson napisał/a:
Mi się tam podobało.Widać po wypowiedziach ,, tolerancyjnych katoli", którzy lubią pedałów a nie zgadzają się z innymi tezami.
Jeśli komuś nie podoba się ten film to od razu wg Ciebie jest katolem? Bardzo ciekawy i stereotypowy tok myślenia.
spiepszaj_dzbanie , nie mów za wszystkich, dorośnij (nie zabraniaj komentowania)
@cursecrow
Czytaj ze zrozumieniem, albo wróć do gimnazjum. Nie mówię za wszystkich tylko stwierdzam że wszyscy widzieli.
Widać że zamieniłeś się głowami z fallusem.
Czytaj ze zrozumieniem, albo wróć do gimnazjum. Nie mówię za wszystkich tylko stwierdzam że wszyscy widzieli.
Widać że zamieniłeś się głowami z fallusem.
Stwierdziłeś błędnie. Obejrzyj film jeszcze raz, zauważ brawa na końcu. Dla nich to nie było " po prostu rozwalił figurkę". Zacytowałem interpretację jednego z widzów. Jedni widzą tylko rozwalanie figurki, drudzy widzą w tym mistrzostwo sztuki konceptualnej. Prawdziwa, nieskrępowana i otwarta sztuka jeszcze nie umarła w tym narodzie.
Autorem performensu jest Dominik Złotkowski
Autorem performensu jest Dominik Złotkowski
Mam nadzieję, że zjeb niema dzieci bo niedojebane to byłby komplement dla nich i dla niego. Kloaka podludzka!
Kurwa a myślałem że taki preformance to tylko w jakiś zjebanych komediach hamerykańskich a tu proszę jak gówno się szerzy
Szeryfian napisał/a:
Jeśli komuś nie podoba się ten film to od razu wg Ciebie jest katolem? Bardzo ciekawy i stereotypowy tok myślenia.
A gdzie ja to napisałem, bo jakoś nie widzę?!?!
Padło tu dokładne tłumaczenie tego co miało miejsce na filmie. I widzę, że ja to jednak prosty chłop z małego miasta jestem, nie rozumiem tego typu sztuki, dla mnie to po prostu... pierdolec z powikłaniami.
chcą Cie zamknąć w psychiatryku bo srasz na środku ulicy? Powiedz, że jesteś histerem awangardzistą i zrobiłeś to ironicznie... Dziwne czasy
juz to widzialem gdzies, a takie popierdolone rzeczy tylko na sadisticu widuje, wiec rzucilbym haslo bylo, ale zaraz penet by mi warna rzucil wiec sie powstrzymam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów