Bardzo dziwne, wiem zabłądziłem w internecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale to było chujowe
I teraz :
"Co Autor Miał Na Myśli? W pracy możesz posłużyć się wybranym przez siebie cytatem z filmu"
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
"Co Autor Miał Na Myśli? W pracy możesz posłużyć się wybranym przez siebie cytatem z filmu"
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
co to kurwa jest
Ale, ludzie mają pokurwione we łbach. Nie chodzi już o to, że "molestuje" popiersie papieża, ale nawet jeśli by to samo zrobił z popiersiem Stalina to i tak nic nie zmieni faktu, że to kretyn.
Mi się tam podobało.Widać po wypowiedziach ,, tolerancyjnych katoli", którzy lubią pedałów a nie zgadzają się z innymi tezami.
widzę, że zasada "zrób cokolwiek, co obraża uczucia religijne, nazwij to sztuką, a zyskasz rozgłos" nadal aktualna...
Co to k.... jest?
dobra katole, widać, że nie znacie się na sztuce:
"Sznurek ciągnący figurkę do upadku - alegoria marionetki, jaką był JP2, sterowany przez zwierzchników.
Usunięcie ust - Artysta jest zamknięty na słowa Wojtyły, więc zamyka mu usta - dla niego papież jest niemy.
Ukazanie nagiej lalki - czyżby nawiązania do pedofilii w KK? A może wierny to właśnie taka naga laleczka, której katolicyzm otwiera pustą głowę i pakuje doń, co zechce?
złota farba: ma oznaczać nowego złotego cielca
rozbicie posążka; to Artysta odrzucający kłamstwa i zabobon rosnący wokół nowego bożka.
Biała farba; Artysta sam staje się czysty i biały po odrzuceniu złotego cielca i sam staje na jego miejscu ( w sensie że oświecenie w Polsce nadchodzi, człowiek w centrum świata.)
Golenie głowy; Podkreśla to że artysta niegdyś się łączył zabobonem wiary."
"Sznurek ciągnący figurkę do upadku - alegoria marionetki, jaką był JP2, sterowany przez zwierzchników.
Usunięcie ust - Artysta jest zamknięty na słowa Wojtyły, więc zamyka mu usta - dla niego papież jest niemy.
Ukazanie nagiej lalki - czyżby nawiązania do pedofilii w KK? A może wierny to właśnie taka naga laleczka, której katolicyzm otwiera pustą głowę i pakuje doń, co zechce?
złota farba: ma oznaczać nowego złotego cielca
rozbicie posążka; to Artysta odrzucający kłamstwa i zabobon rosnący wokół nowego bożka.
Biała farba; Artysta sam staje się czysty i biały po odrzuceniu złotego cielca i sam staje na jego miejscu ( w sensie że oświecenie w Polsce nadchodzi, człowiek w centrum świata.)
Golenie głowy; Podkreśla to że artysta niegdyś się łączył zabobonem wiary."
@cursecrow
Dobra zdałeś, a teraz skończ z łaski swej pierdolić. Wszyscy widzieli że po prostu rozwalił figurkę.
Dobra zdałeś, a teraz skończ z łaski swej pierdolić. Wszyscy widzieli że po prostu rozwalił figurkę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów