Dziecku nie należało się przyjść na świat bo żyło parę dni czy miesięcy? to gdzie postawisz granicę? jak dożyje do roku to ma prawo żyć a jak krócej to trzeba wyskrobać? Chyba jesteście chorzy jeśli myślicie że macie prawo o tym decydować komu należy się życie. Matka tego dziecka miała przynajmniej czas żeby się z nim pożegnać jak z człowiekiem a nie jak wyskrobanym śmieciem wyrzuconym do kosza...
matka z ojcem mają prawo decydować. Logiczne.
ten artykuł rozpierdoli twoje argumenty w pył.
slwstr.net/blog/2014/7/5/nieludzkie-torturowanie-dzieci-narodzonych
Pouczycie się 15 lat, to może będziecie mogli podejmować podobne decyzje.
W mędzyczasie proponuje zamknąć ryj, bo i tak każdy postępuje według swoich zasad.
Jako lekarz kieruje się swoim sumieniem, nie czyimś.
Pouczycie się 15 lat, to może będziecie mogli podejmować podobne decyzje.
W mędzyczasie proponuje zamknąć ryj, bo i tak każdy postępuje według swoich zasad.
a komornik kieruje sie sumieniem?
Nie znam sprawy, nawet nie odpalam tego filmu... słyszałem tylko, że ten odmówił aborcji i dziecko się zdeformowane urodziło. Z tego co wiem on nie jest jedynym lekarzem w Polsce więc nie wiem czemu tamta głupia cipa do innego nie poszła.
Szkoda że Twoja matka nie poszła do innego lekarza jak była w ciąży z Tobą. O jednego debila mniej.
matka z ojcem mają prawo decydować. Logiczne.
ten artykuł rozpierdoli twoje argumenty w pył.
slwstr.net/blog/20...eci-narodzonych
No niestety dość nie trafione argumenty tego blogera nie przemawiają do mnie w ogóle.. jeśli dziecko nie widziało świata to jego mózg nie podjął aktywności więc tak jakby go nie było a jak go niema to nie cierpi, więc płody nie cierpią i można je abortować ? przecież to tak głupie że aż boli..
No niestety dość nie trafione argumenty tego blogera nie przemawiają do mnie w ogóle.. jeśli dziecko nie widziało świata to jego mózg nie podjął aktywności więc tak jakby go nie było a jak go niema to nie cierpi, więc płody nie cierpią i można je abortować ? przecież to tak głupie że aż boli..
psycho-kato argumenty są takie, że nie można abortować bo płód czuje ból jak jest "rozrywany" na kawali. To jest głupie, że aż boli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów