📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie znam sprawy, nawet nie odpalam tego filmu... słyszałem tylko, że ten odmówił aborcji i dziecko się zdeformowane urodziło. Z tego co wiem on nie jest jedynym lekarzem w Polsce więc nie wiem czemu tamta głupia cipa do innego nie poszła.
@up
Bo ma takie prawo? To jak lekarzowi nie pasuje, powinien spierdalać do innego szpitala, a nie na odwrót. Matka miała pełne prawo, żeby ukrócić cierpień płodowi, może i skrobanka jest zła, ale i tak lepsza od skazywania dziecka na kilka dni konania w cierpieniu, i matki z traumą do końca życia. Lekarz powinien służyć pomocą, a nie wciskać innym jakieś chujowe bajdy o życiu wiecznym, tym bardziej że za komuny skrobał ile wlezie.
Najlepsze jest to, że ten gość skrobał ile wlezie przed 89, liżąc dupę władzy, a dziś udaje świętojebliwego. Kolejny kurwa jak flaga, jak wiatr zawieje w tą stronę się obraca, jak cejrowski (dawny kowboj czacza, rozwodnik bawiący się razem z czerwonymi), jkm(wylansowany przez Urbana za komuny, wróg solidarności) albo max golonko(kiedyś padający na kolana przed czerwonymi i liżący im dupy, np rozdanie wiktorów i padanie na kolana przed kwaśniewskimi).
Bo ma takie prawo? To jak lekarzowi nie pasuje, powinien spierdalać do innego szpitala, a nie na odwrót. Matka miała pełne prawo, żeby ukrócić cierpień płodowi, może i skrobanka jest zła, ale i tak lepsza od skazywania dziecka na kilka dni konania w cierpieniu, i matki z traumą do końca życia. Lekarz powinien służyć pomocą, a nie wciskać innym jakieś chujowe bajdy o życiu wiecznym, tym bardziej że za komuny skrobał ile wlezie.
Najlepsze jest to, że ten gość skrobał ile wlezie przed 89, liżąc dupę władzy, a dziś udaje świętojebliwego. Kolejny kurwa jak flaga, jak wiatr zawieje w tą stronę się obraca, jak cejrowski (dawny kowboj czacza, rozwodnik bawiący się razem z czerwonymi), jkm(wylansowany przez Urbana za komuny, wróg solidarności) albo max golonko(kiedyś padający na kolana przed czerwonymi i liżący im dupy, np rozdanie wiktorów i padanie na kolana przed kwaśniewskimi).
@up chuj ci w dupę i na imię-w PRL nikt cię nie pytał co myślisz, tylko jak odmówiłeś czegoś to leciałeś na wycieczkę albo do lasu albo na Syberię polarne niedźwiedzie skrobać.
Mało kurwa jest lekarzy w Polsce? Miała 3 szpitale obok ale wolała czekać żeby pojęczeć przed tv i zgarnąć kaskę za "uraz psychiczny". Kurwa większy mam jak pająka zabiję.
I o dziwo jak tylko dzieciak zmarł to pobiegusiała do sądu, złożyç wniosek.
Mało kurwa jest lekarzy w Polsce? Miała 3 szpitale obok ale wolała czekać żeby pojęczeć przed tv i zgarnąć kaskę za "uraz psychiczny". Kurwa większy mam jak pająka zabiję.
I o dziwo jak tylko dzieciak zmarł to pobiegusiała do sądu, złożyç wniosek.
DanBK napisał/a:
Nie znam sprawy, nawet nie odpalam tego filmu... słyszałem tylko, że ten odmówił aborcji i dziecko się zdeformowane urodziło. Z tego co wiem on nie jest jedynym lekarzem w Polsce więc nie wiem czemu tamta głupia cipa do innego nie poszła.
Bo ten frajer zamiast wysłać ją do innego lekarza/szpitala, celowo przedłużał podanie wyników badań. O tym że dziecko się urodzi zdeformowane i pożyje parę godzin powiedział (i dał skierowanie do innego szpitala) dopiero w momencie gdy aborcja była już niemożliwa.
@up
No i na chuj się wypowiadasz i jeździsz po tej kobiecie jak nie znasz sprawy? "Nie wiem to się wypowiem"?
@up
Właśnie znam sprawę i wkurzają mnie pizdy które biadolą do kamerki jak im to źle bo "a nóż widelec coś im z pańskiego stołu skapnie".
Wieszać wszystkich kombinatorów.
Właśnie znam sprawę i wkurzają mnie pizdy które biadolą do kamerki jak im to źle bo "a nóż widelec coś im z pańskiego stołu skapnie".
Wieszać wszystkich kombinatorów.
@MCMerci: Pokaż pedale gdzie ta kobieta gadała do kamerki cwaniaczku z komentarzy. Sprawe znasz pewnie od starego z wanny. Pewnie połykasz bo ci tak sumienie każe .
Czerwony kurwa pająk. Krzyż nad łóżkiem, legitka partyjna pod poduszką. Radziecka wiara na dobre i na złe. Idź pan w chuj.
co to za pierdolenie ze mogła pójść do innego? jesteś w ciąży, idziesz do lekarza który bierze kasę z nfz i on musi potraktować cie zgodnie ze sztuką lekarską oraz przepisami prawa... znalazł się moralista który wyskrobał sobie nie jedno mieszkanie i teraz nagle nawrócenie, kieruje kobietę na kolejne badania które są zbędne tylko po to żeby minął termin zezwalający na terminowanie ciąży a kiedy się to nie udaje mówi pacjentce w twarz że tego nie zrobi bo niezgodne z prawem, w ten sposób oszukując i wprowadzając w błąd. To jest skandaliczne zachowanie lekarza na państwowym etacie. Tego nie mogą mu popuścić i wybaczyć, powinien za to odpowiedzieć własnym portfelem bo nic tak nie boli jak zabranie siłą pieniędzy.
Co za pierdolenie, to jest jego sumienie!!!
Na portalu gdzie dziewczyna kazdego uzytkownika ma na imie .jpg to raczej nie przejdzie.....
Ostatnio dowiedziałem się że dziecko miało powikłania z powodu źle przeprowadzonego zabiegu in-vitro. Postawili lekarza przed faktem dokonanym potem zwalając winę na faceta z czego oczywiście bekę ma połowa Polski. Zabiegi in-vitro są przeprowadzane na zasadzie selekcji, mianowicie z np. 10 próbek wybiera się jedną, zapładnia a gdy kobieta nie jest zadowolona dokonuje się aborcji i bierze się kolejną próbkę.
Nikogo raczej tym nie przekonam ale takie jest moje zdanie. Nie odpowiadam na wszelką polemikę bo po prostu zapomnę o tym temacie
Nikogo raczej tym nie przekonam ale takie jest moje zdanie. Nie odpowiadam na wszelką polemikę bo po prostu zapomnę o tym temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów