Może i dla młodych gniewnych nie śmieszne ale w latach 90, ten film naprawdę śmieszył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
maciej93z napisał/a:
w latach 90, ten film naprawdę śmieszył
[/youtube]
w latach 90 to rządziły filmy z Nielsenem, pierwsze części american pie, ostra jazda itp. o nastolatkach, no i oczywiście świat wg Bundych. Ten film na początku miał być śmieszny potem ckliwy, ale obydwa im nie wyszły. Chociaż ta akurat scena chyba jedna z dwóch udanych...druga to ta w której goli niewidomemu kadetowi psa przewodnika
Niezły skurwiel był z tego parowozu
Pamiętam jak się śmiałem z tego jako dzieciak. "Szczeniackie wojsko" bodajże.. wszakże - browar
Amerykanie mają świra na punkcie wojska. Dla nich dostęp do broni to świętość. że oni sie jeszcze sami nie wystrzelali heh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów