📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co to za cipek to zrobił, materiał bardziej żałosny niż ta gesler
Up pierdolisz . beka z wieprza zawsze humor mi polepsza
Klikam na końcu tę bajkę o kuźniarze, klikam i ni chuja nie idzie włączyć :/
Hehhehe co to ma być
Zawsze mi się wydawało, że Baj-kał to taki kanał bezstronny w miarę możliwości obiektywny bo wyśmiewał wszystkie opcje polityczne celebrytów itd., jednak po tym filmie niżej, kanał ten ma u mnie wielkiego minusa za szerzenie propagandy rodem z gazety wyborczej i newsweeka i graniu na ludzkich uczuciach
I taka perełka pod tym filmem na YT:
I taka perełka pod tym filmem na YT:
Cytat:
Nie wierzę,że wy ot tak,dla wesołego chuja, zrobiliście ten filmik.Ktoś wpływowy musiał wam dać dużo kapuchy,żebyście coś takiego powiedzieli.
Cytat:
tak samo naturalna jak KOD walczący o demokrację
Twierdzę tylko, że dobrze nadaje się do prowadzenia programu "Kuchenne rewolucje", ale widocznie masz lekko popalone styki i musisz wpierdolić swoje 3 śmierdzące grosze o tym jebanym komitecie, jakby to miało cokolwiek do rzeczy.
To parodia jest jeszcze slabsza jak ta gesler, tragedia ze tez sie to komus podoba....
NajlepszyPrezenter napisał/a:
Twierdzę tylko, że dobrze nadaje się do prowadzenia programu "Kuchenne rewolucje", ale widocznie masz lekko popalone styki i musisz wpierdolić swoje 3 śmierdzące grosze o tym jebanym komitecie, jakby to miało cokolwiek do rzeczy.
nie ma nic do rzeczy ale sie mu marza wirtualne piwka wiec rzuca chwytliwe dla gimbusow haslo...
Taa, chciała zostać diwą polskiej gastronomii, a skończyła na reklamowaniu parówek z odpadków. Dobrze tej rurze tak! moje wewnętrzne polactwo jest syte i zadowolone!
Cytat:
Zawsze mi się wydawało, że Baj-kał to taki kanał bezstronny w miarę możliwości obiektywny bo wyśmiewał wszystkie opcje polityczne celebrytów itd., jednak po tym filmie niżej, kanał ten ma u mnie wielkiego minusa za szerzenie propagandy rodem z gazety wyborczej i newsweeka i graniu na ludzkich uczuciach
Co za piękny ból dupy. Koleś wyśmiał waszą katolską moralność - w niedzielę do spowiedzi i po wafla, a po powrocie do domu wyłazi z was wasze chrześcijańskie miłosierdzie. Taka jest prawda o narodku zakłamanych hipokrytów.
Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
@up
Nie wiem gdzie widzisz tam ból dupy. Opisałem tylko fakt, że film sieje propagandę i ogłupia ludzi takich jak ty...
Tak tak, dałeś się ogłupić i dać sobie wmówić, że wszyscy wierzący są tacy jak ich przedstawia Baj-kał. Otóż nie, ja jestem wierzący i nikomu śmierci nie życzyłem i nie życzę chociaż nie jestem za przyjmowaniem uchodźców z różnych powodów.
Nie wiem gdzie widzisz tam ból dupy. Opisałem tylko fakt, że film sieje propagandę i ogłupia ludzi takich jak ty...
Tak tak, dałeś się ogłupić i dać sobie wmówić, że wszyscy wierzący są tacy jak ich przedstawia Baj-kał. Otóż nie, ja jestem wierzący i nikomu śmierci nie życzyłem i nie życzę chociaż nie jestem za przyjmowaniem uchodźców z różnych powodów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów