📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można szybko załatwić sprawę !!! Będą się okładać cepami hu wie ile.
prawdziwa broń czy gumowa? Gość ubity?
programista4k napisał/a:
prawdziwa broń czy gumowa? Gość ubity?
wygląda jakby popuścił farbę, ale może od uderzenia o glebę
A w końcu za co zabili kogoś w szarej bluzie? Nie brał udziału w bójce.
Bo odciągał tą 16 letnią picze i jej towarzyszkę, od tej drugiej bardziej dorosłej. W skrócie przerwał czarnemu imprezę.
Ps. Coś tam jeszcze drze mordę, że mają wypierdalać z jego ... czegoś tam.
Ps. Coś tam jeszcze drze mordę, że mają wypierdalać z jego ... czegoś tam.
Więcej informacji proszę
To nie jest ten gość z KOD'u?
TheSmurf napisał/a:
O kurwa jest gdzieś kontynuacja? Albo jakiś artykuł o tym?
google.com/amp/s/www.oregonlive.com/crime/2021/08/police-identify-30-y...
Typ nazywał sie Polaco.
Takie filmy mogą pokazywać wszystkim zwolennikom nielimitowanego dostępu do broni. Każdy random w afekcie może od tak cię zajebać i nie potrzebuje do tego ani siły ani nawet specjalnej odwagi - tylko kiwnięcie palcem i padasz.
grudzin7 napisał/a:
Takie filmy mogą pokazywać wszystkim zwolennikom nielimitowanego dostępu do broni. Każdy random w afekcie może od tak cię zajebać i nie potrzebuje do tego ani siły ani nawet specjalnej odwagi - tylko kiwnięcie palcem i padasz.
To do jakieś małej grupy ludzi chcesz trafić, gdyż w tym kraju jeszcze takich nie spotkałem. Po drugie to random może zabić Cię pięścią, kijem, metalową rurką, nożem i wiele innych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów