📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
można powiedzieć, że jest na w pół żywy, ponieważ ma jednego buta. jak mu spadnie to
A szukałem u niej kutasa. Okazuje się że to nie ona ma coś gratis tylko czegoś brakuje koleżce.
lepsi niepełnosprawni żebrzący z kubkiem wśród samochodów na skrzyżowaniu?
Nie teges z baletem to jest tutaj
lub tutaj:
Z filmu "Czacha dymi" gdyby ktoś pytał
lub tutaj:
Z filmu "Czacha dymi" gdyby ktoś pytał
Oglądałem z 10 razy i szukałem kutasa u tej dzikiej. Moim zdaniem ona go nie ma, ale mogę się mylić.
Chyba że beznogi to kobita, ale z drugiej strony po co na sadisticu gify z beznogim kitajcem przerobionym z kobity? Zatem dzika musi mieć kutasa, ale nie widać na 100%. Idę spać bo jestem pijany.
Chyba że beznogi to kobita, ale z drugiej strony po co na sadisticu gify z beznogim kitajcem przerobionym z kobity? Zatem dzika musi mieć kutasa, ale nie widać na 100%. Idę spać bo jestem pijany.
hahhaaha kurwa nogi nie ma haha
Zarammoth napisał/a:
Coś tu nie gra
Wy się głowicie co tutaj jest nie tak? Poruszacie sprawę tego, czy kobieta ma kutasa, czy to może kobieta jest bez nogi bo ma kutasa, ale nie zauważacie najważniejszego...
...kobieta wyszła z kuchni.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów