📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wszystkie balkony, ten najniższy wytrzymał nie tylko swoją wagę ale i uderzenie tych spadających z wyższych kondygnacji, nie można oceniać wszystkich balkonów z trawy, kamień i gówna po tym co robią nieliczne z nich!
tu nie ma się co śmiać, w naszych pięknych kamienicach za niedługo też odpadną gdyż zarządcy mają wyjebane w ich stan techniczny
Walili w te bębny i nie wytrzymał rezonansu
Pierdolnął od wibracji bassów z tych wiader przerobionych na instrumenty xD
U nas to by z 5 do pierdla wsadzili. Od architekta, po brygadzistę. Na każdego by się coś znalazło po drodze. A tam, nawet specjalnie tego gówna nie posprzątają i jeszcze zrobią drugie gówno dokładnie takie samo. A jak się zjebie komuś na łeb za jakieś 2 miesiące, to znów się będą dziwić, dlaczego to jebło. Normalnie czeska bajka "Sąsiedzi".
zero logicznego myślenia. reszta balkonu wisi na włosku a oni pod nim chodzą xd w ich kraju jak potrafisz pisać i czytać to pewnie pracujesz w parlamencie haha
To chyba jakieś cygańskie osiedle. Po zamiłowaniu do brudu i chujowej muzyki dochodzę do wniosku, że cygany to taka gorsza wersja typowych ciapaków.
Bul_od_bytu napisał/a:
To chyba jakieś cygańskie osiedle. Po zamiłowaniu do brudu i chujowej muzyki dochodzę do wniosku, że
Że to Kraków
Start od 12 sekundy
Bul_od_bytu napisał/a:
To chyba jakieś cygańskie osiedle. Po zamiłowaniu do brudu i chujowej muzyki dochodzę do wniosku, że cygany to taka gorsza wersja typowych ciapaków.
Cyganie to kasta zjebów, wygonili ich z Indii inni hindusi, bo byli zbyt chujowi.
To nieźle osiągnięcie- być zbyt chujowym na hindusa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów