📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Popek... i mózg rozjebany
Toż to król albanii
a masz piwo niech leci na glowna wiesc ze uzytkownik loaloa lubi jesc cieple kakao za hajs
Ja pierdolę, jak ja tego oszpeconego, żenującego beztalencia nie znoszę...
Jeszcze z tymi modelkami, sram na to!!!
Jeszcze z tymi modelkami, sram na to!!!
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
burzyk1992 napisał/a:
ostatnio głosno o naszych dziewczynach co to gustuja w arabskich przysmakach
robią to za ok 25 K $ a i są takie które robią to dla wirtualnych piw w dziale hard lub laiki na facebooku ...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów