Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Btw za co te czarnuchy w USA chcą przeprosin żeby ktoś kiedyś jego praprapraprababki nie przywiózł na statku w kajdanach do USA to spore jest prawdopodobieństwo że dziś by nie on palił opony Corvetta(gdzie w Polsce lekarza na to nie stać) a na nim palili(dosłownie).
Fajne auto, myślę że naprawi i dalej będzie miał na koncie więcej kasy niz zazdrosniki z sadola.
Btw za co te czarnuchy w USA chcą przeprosin żeby ktoś kiedyś jego praprapraprababki nie przywiózł na statku w kajdanach do USA to spore jest prawdopodobieństwo że dziś by nie on palił opony Corvetta(gdzie w Polsce lekarza na to nie stać) a na nim palili(dosłownie).
Lekarza w Polsce nie stac? Ordynator plastyki w Krakowie z jednego ze szpitali jezdzi g klasa w Amg. Śmiem zaryzykować ze tego czarnucha nigdy nie będzie stac.
Lekarza w Polsce nie stac? Ordynator plastyki w Krakowie z jednego ze szpitali jezdzi g klasa w Amg. Śmiem zaryzykować ze tego czarnucha nigdy nie będzie stac.
ordynator może tak. Wiekszość normalnych lekarzy może tylko pomarzyć o zarobkach przecietnego amerykanina. Co gorsze zwykly lekarz w US zarabia wiecej niż polski ordynator
Oj tam oj tam. Ukradnie inne.
Fajne auto, myślę że naprawi i dalej będzie miał na koncie więcej kasy niz zazdrosniki z sadola.
Jakiej kasy? Żeby w USA sobie móc kupić Corvette z salonu na kredyt wystarczy zarabiać tam najniższa krajową. To tylko u nas nie dosyć że cena jest przeliczana z dolarów, to jeszcze są droższe o 30% ze względu na cło.
Czyś ty ochujał? Przecież to zajumane ewentualnie z wypożyczalni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów