Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- Kto mówi?
- Byk kurwa! A kto niby inny...
Jakby złamał kark to od razu by go odcięło a on tam jeszcze się ratował i dopiero po chwili stracił przytomność, możliwe, że z bólu. Ale co tam się zadziało to sam nie wiem bo słabo widać.
Ja już wiem. Byczek ma na sobie taki specjalny dwa haki który go się trzymają widać go w końcówce 14 sekundy. Byczek najpierw podbił jeźdźca a wzioł jego cochones przed haki (7 sekunda) a następnie szarpnął ponownie i wyrwał zawartość woreczka ( 9 sekunda). Jeździec sie osuwa po mało kto wytrzyma na żywca rozjebanie "podwozia"
Ja już wiem. Byczek ma na sobie taki specjalny dwa haki który go się trzymają widać go w końcówce 14 sekundy. Byczek najpierw podbił jeźdźca a wzioł jego cochones przed haki (7 sekunda) a następnie szarpnął ponownie i wyrwał zawartość woreczka ( 9 sekunda). Jeździec sie osuwa po mało kto wytrzyma na żywca rozjebanie "podwozia"
No dokładnie na telefonie nie widać, ale wydaje się, że dobrze mówisz.
Stawiam moją nędzną najniższą krajową jeśli facet nie zajebał dolną szczeną o bramkę
Skoro masz najniższą krajową, to ja w ten zakład nie wchodzę. Nie mam sumienia zabierać resztek godności. Ani też nie posłucham złotych myśli człowieka, który jest w takiej pozycji społecznej i jeszcze się tym chwali
Obejrzałem 15 razy i nadal nie jestem pewny, co tam się odjebało. Z początku myślałem, że zajebał o bramę, ale jak się dobrze przypatrzeć, to równie dobrze ta lina mogła się do tego przyczynić.
Zajebał bokiem karku w tą samą barierkę, której się chwycił.
Edit: Ewentualnie barkiem, przy czym kości przegubu przebiły mu tętnice. Żuchwa dostała rykoszetem, razem z karkiem. Z resztą na chuj ja się w prokuratora bawię
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów