Wężem okładany i nie tylko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
tylko po co go kąpią
No a po wpierdolu wszyscy wrócą do stałej roboty czyli kradnięcia.
Nie rozumiem, dlaczego trzeba używać powodu do bicia murzyna, że ukradł, zgwałcił. Nie można powielać ludzkich odruchów wobec destrukcyjnych zwierzęcych ras. Murzyn powinien dostać wpierdol profilaktycznie, albo dla zabawy białego i basta
Wszystko spoko, tylko widzę jeszcze miejsca na usprawnienia. Przede wszystkim z węża powinna lać się woda. Wąż zrobi się troszkę bardziej sztywny a i dostać takim na mokrą skurę wydaje mi się bardziej bolesne.
leonidkacap napisał/a:
tylko po co go kąpią
Bo dla czarnucha to kara gorsza niż srogi wpierdol. Co prawda na filmie nie widzę owego "kąpania", ale pomysł dobry, najgorsza tortura dla murzyna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów