Bo go baba bije.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie umia się zachować wśród swoich a dopiero co przy ludziach
Miden napisał/a:
Akurat to ich też ukradli z tej dżungli
I to był błąd za który teraz płacimy wszyscy ...
Pomijając smród jaki bije od tego filmiku, zastanawia mnie jaka przyświeca idea nagrywaniu takiej patologii i wrzucaniu tego do sieci, czarnucha nie zrozumiem ale białe patusy robią to samo.
Mam nadzieję że jak kiedyś się skończy miejsce na wszystkich serwerach świata, ktoś wymyśli posadę naczelnego wypierdalatora chujowego contentu z serwerów
Jestem pierwszy żeby tam siedzieć i kasować jak leci za grube pieniądze i owocowe czwartki.
Mam nadzieję że jak kiedyś się skończy miejsce na wszystkich serwerach świata, ktoś wymyśli posadę naczelnego wypierdalatora chujowego contentu z serwerów
Jestem pierwszy żeby tam siedzieć i kasować jak leci za grube pieniądze i owocowe czwartki.
Smoke that bitch for disrespect.
Koledzy dobrze doradzają żeby jej wyjebał.
Tylko żeby mu wyjebać jak to zrobi. Pewnie chcą jego telefon 😀
Koledzy dobrze doradzają żeby jej wyjebał.
Tylko żeby mu wyjebać jak to zrobi. Pewnie chcą jego telefon 😀
Na chuj się rycerzyk w zielonym wtrącił? Za samo popychanie? Dlaczego nie reagował, jak go czarna samica atakowała? Kurwa nie cierpię tego typu gości, jak się chce kogoś bronić, to się broni i nie patrzy na jego płeć. Ofiarą był tutaj niestety ten facet.
1 atak kobiety i związek powinien się zakończyć. Wypierdolić za drzwi i niech sobie szuka nowego.
1 atak kobiety i związek powinien się zakończyć. Wypierdolić za drzwi i niech sobie szuka nowego.
Fejk, nie napierdolil jej i nie skakał po głowie
tomnbb napisał/a:
Tam pralka zamiast TV na ścianie?
chyba Cię prześcignęli w użytkowaniu technologii
W zielonym kurwa do odstrzelenia. Tępić to jebane białorycerstwo (może nie w przypadku asfaltu), lalka go okłada i nie może jej wyjebać? ba nawet nie wyjebał, co ją przycisnął do ściany tego kurwidołka.
kaziolord napisał/a:
Kurwa czy tylko ja czekałem jak jej czarnuch wypierdoli gonga ?
Nie tylko Ty
Hamują swoje zachowanie bo wiedzą, że za przemoc fizyczną mogą ich wyrzucić z tego ładnego rezerwatu w którym mieszkają.
kaziolord napisał/a:
Kurwa czy tylko ja czekałem jak jej czarnuch wypierdoli gonga ?
Nie, ja też
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów