Bo go baba bije.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba poszło nie o to, że pił, ale o to, że pił nie swoje
Jak na naczelnych to wyjątkowo spokojna akcja
Jest wszystko. Bicz, szit rispekt i niga.
Kurwa czy tylko ja czekałem jak jej czarnuch wypierdoli gonga ?
I pomyśleć, że wszystko, co widać na tym filmiku, pochodzi z kradzieży.
nie chodzi o to że pije ogólnie a o to że jego stoi heineken na stole jak pokazała mu palcem a ten dalej bierze jej według niej "próbując być śmiesznym" a to po prostu głupi czarnuch
Dziwne że jej w 17 nie przekopali, prawdziwy szok 😉
Kici-Kici napisał/a:
I pomyśleć, że wszystko, co widać na tym filmiku, pochodzi z kradzieży.
Nie wszystko. Czarnuchy pochodzą z dżungli.
SmokPoracha napisał/a:
Nie wszystko. Czarnuchy pochodzą z dżungli.
Akurat to ich też ukradli z tej dżungli
Z jednej strony podziwiam jego cierpliwość, z drugiej czuję niedosyt, że nie tak historia się powinna skończyć.
Ona już wie, że spierdoliła sobie życie.
Niger, money, piącha.
Kwintesencja amerykańskiego stylu życia, tylko czemu małpa nie jest z tego zadowolona ?
Niger, money, piącha.
Kwintesencja amerykańskiego stylu życia, tylko czemu małpa nie jest z tego zadowolona ?
Bul_od_bytu napisał/a:
Chyba poszło nie o to, że pił, ale o to, że pił nie swoje
Też jestem niezaspokojony z powodu tego że żadna klamka nie poszła w ruch
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów