Ołowioterapia zalecana
Ołowioterapia zalecana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziwi mnie to trochę- niektórzy policmajstrzy w USA to najchętniej strzelali by do bambusów za krzywe spojrzenie , a inni nawet dostając wpierdol nie próbują użyć broni
Bo w Texasie za odstrzelonego w takiej sytuacji naczelnego policjant dostaje 2 dni wolnego, a w Kalifornii musi klękać i przepraszać małpią społeczność za zutylizowanie wściekłego orangutana.
Reakcja obserwatorów też zajebista, prawie jak w Chinach na rozjechanie kiblarza
To zrozumie tylko ktoś, kto był w takiej sytuacji.
Strzelanie do ludzi to nie jest taka prosta sprawa. Prędzej, czy później pojawiają się dylematu moralne. Nawet jak nikogo nie zabijesz, żyjesz że świadomością, że chciałeś kogoś pozbawić życia. Nieważne, kto to był...
Chuja prawda może dwa dni bym był struty ale tak to sam na to zasłużył.... Trzeba było nie wyskakiwać z łapami.
Strzelanie do ludzi to nie jest taka prosta sprawa.
ale na tym filmie przedstawiony jest murzyn.
Strzelanie do ludzi to nie jest taka prosta sprawa. Prędzej, czy później pojawiają się dylematu moralne. Nawet jak nikogo nie zabijesz, żyjesz że świadomością, że chciałeś kogoś pozbawić życia. Nieważne, kto to był...
przestan pierdolić i strzel se palcówke moralny babsztylu ze swoja dojebana analizą
A potem takiego bambusa zajebia i - ojej policja taka zła, dokucza nam, rasiści. No kurwa niglet na załączonym filmiku nadaje się tylko do odstrzelenia. Oni na prawdę mają IQ pantofelka żeby rzucać się na policjanta z łapami.
W większości stanów 25 to life.
dziwi mnie to trochę- niektórzy policmajstrzy w USA to najchętniej strzelali by do bambusów za krzywe spojrzenie , a inni nawet dostając wpierdol nie próbują użyć broni
ta pierwsza reakcja jest naturalnym odruchem ludzkim. Ale Danie sie sklepać małpie to jest po prostu dno. Dno dna. Ja rozumiem że ktos moze miec tzw "dobre serce" ale z takimi "zaletami" nie siedzi sie w pałowni, szczególnie takiej co jeździ na interwencje.
bycie krwą pała nie jest dla wszystkich, szczególnie dla takich filozofów i mędrców. Pała ma odruchowo odstrzeliwać łeb małpie, inaczej małpa zabije. Proste zasady
Co ty pierdolisz samiczko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów