📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No i gdzie tu to równouprawnienie, o którego braku wszyscy wkoło pierdolą? Facet może cycki pokazać publicznie, a kobieta już nie? Czas to zmienić!
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
Jebać żydów i tvn, a swoją drogą jak można mieć pretensje do żydbooka że jest lewacki i pro pedalski ? Skoro taki jest i sie z niego korzysta trzeba zamknąć ryj, to tak samo jak byście weszli do baru dla pedałów i spalili im tęczową flage na barze
@up Pytanie jak nisko trzeba upaść, ażeby zakładać konto na portalach społecznościowych od tego należałoby zacząć.
Ciekaw jestem ile osób i czasu było potrzebne w siedzibie pejsbóka podczas narady co mają zrobić w takim przypadku.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów