📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
nikt jej nie powiedział, że skórki się nie je?
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Wchodzę na Sadola, a tu Redtube.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Skrajnie nieodpowiedzialna dziewczyna.
W bananach lubią gnieździć się pierwotniaki Giardia lamblia. W koniuszku jednego banana może być nawet tysiąc cyst pierwotniaka! Dlatego przed zjedzeniem banana warto odkroić jego końce! W ten sposób można uniknąć zakażenia i długiego leczenia.
Lamblioza atakuje jelita i drogi żółciowe. Jeśli pasożyty dostaną się do przewodu pokarmowego, osiedlają się w dwunastnicy i tzw. jelicie czczym. Przyczepiają się do jego ścianek i... zaczynają się rozmnażać.
ele melee-elemele dutki
.
Zabrali mu słońce, pierdolone słońce,
Tak radosne i tak gorące
W bananach lubią gnieździć się pierwotniaki Giardia lamblia. W koniuszku jednego banana może być nawet tysiąc cyst pierwotniaka! Dlatego przed zjedzeniem banana warto odkroić jego końce! W ten sposób można uniknąć zakażenia i długiego leczenia.
Lamblioza atakuje jelita i drogi żółciowe. Jeśli pasożyty dostaną się do przewodu pokarmowego, osiedlają się w dwunastnicy i tzw. jelicie czczym. Przyczepiają się do jego ścianek i... zaczynają się rozmnażać.
Tak radosne i tak gorące
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów