Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jeden chciały mieć takiego w zakładzie pracy.
ty się lepiej zastanów czy nie danie piwa filmikowi z murzynem to juz rasizm?
Nie jeden chciały mieć takiego w zakładzie pracy.
No nie wiem. Moj kumpel nigdy rasista nie byl. Do czasu. Az w Holandii pracowal z murzynami na magazynie. Takich sciemniaczy i obibokow w zyciu wczesniej nie spotkal.
dużo gorzej jest gdy żyją we własnych enklawach, bo wtedy zero asymilacji itd.
No nie wiem. Moj kumpel nigdy rasista nie byl. Do czasu. Az w Holandii pracowal z murzynami na magazynie. Takich sciemniaczy i obibokow w zyciu wczesniej nie spotkal.
Typowy Polak za granicą. Będzie zapierdalać ponad siły zamiast wyluzować. Na koniec dnia tak czy siak wszyscy dostaną ta samą kasę. Nie rozumiem tego post komunistycznego podejścia. W czym my staramy się pokazać że jesteśmy lepsi.
Potem murzyny, ciapaki czy angole stoją z boku i się z nas śmieją. A tak jeszcze jak który Polaka o plecakach poklepuje, że super robotę zrobił.. to cały następny miesiąc wszyscy się obijają bo on tak zapierdala zmotywowany nadrobi za wszystkich ...
źródło:
20min.ch/story/rassismus-kommt-in-meiner-dna-nicht-vor-837152464437
Typowy Polak za granicą. Będzie zapierdalać ponad siły zamiast wyluzować. Na koniec dnia tak czy siak wszyscy dostaną ta samą kasę. Nie rozumiem tego post komunistycznego podejścia. W czym my staramy się pokazać że jesteśmy lepsi.
Potem murzyny, ciapaki czy angole stoją z boku i się z nas śmieją. A tak jeszcze jak który Polaka o plecakach poklepuje, że super robotę zrobił.. to cały następny miesiąc wszyscy się obijają bo on tak zapierdala zmotywowany nadrobi za wszystkich ...
Przeczytaj co napisałaś tępa ruro. Mam firmę w Holandii. Takiego absurdu to większego nie przeczytałem... Wypierdalaj do kuchni a nie pierdol kocopołów.
Ile masz lat dziewczynko? Chyba już czas przedziurawić tę różową bańkę w której żyjesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów