Ciekawie to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawie to wygląda
Niektórzy to mają ciężkie życie, wszystko im się kojarzy.. to przez jakieś traumy z dzieciństwa?
hellbwoi napisał/a:
Niektórzy to mają ciężkie życie, wszystko im się kojarzy.. to przez jakieś traumy z dzieciństwa?
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
taka trochę pedalska ta bańka
pytanie do serii sadol bawi sadol uczy
dlaczego banka nie pekla gdy dotknela tafli wody
dlaczego banka nie pekla gdy dotknela tafli wody
Was to musiało chyba całe społeczeństwo ruchać w dupsko od urodzenia skoro wszędzie widzicie pedałów
A mi tam efajka bardzo pomogła rzucić całkowicie palenie papierosów. Bez spedalenia się wyobraźcie sobie.
Bo najpierw jest moda na coś, a potem moda na hejtowanie owej rzeczy... Lemingi polecą za stadem, norma, bo modne i fajne. Ja tam sobie palę efajkę, wychodzi taniej niż za zwykłe fajki, a i mieszkanie nie jebie jak palarnia w klubach. Pewnie, że gimbaza do wszystkiego się dorwie i palą sobie te zerówki i spuszczają kto większą chmurę wypuści. A jebał ich pies, i tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów