Wydaję mi się, że nie było
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widziałem na własne oczy jak znajomy chciał wypłacić 10zł, a bankomat dawał banknot 50-cio złotowy.
Skorzystał 5x, bo miał 50zł na koncie.
Ja tam im się nie dziwię. To właśnie bankierzy ruchają nas codziennie na pieniądze, więc chuj im w dupe i jeśli można ich tylko oskubać każdy powinien wyciągać tyle kasy ile się da. Wszyscy ruchają nas bez wazeliny, więc uważam żeby sprawiedliwości stało się zadość, we wszystkich bankomatach powinno tak się stać i każdy powinien na tym skorzystać
Bank dał dupy, więc niech traci. Jak się pomylą na swoją korzyść, to nic klientowi nie powiedzą.
fajny niby screen itp, podaj dokładne żródło, bo taki obrazek to sobie kazdy mistrz painta moze narysować.
Węsze tu fejk aby skompromitować policje,
Węsze tu fejk aby skompromitować policje,
cala wine powinny poniesc pracownice banku za to, ze pomylily kasety z pieniedzmi. w normlnej firmie byloby to oczywiste- prcownik zjebal to jego wina, klient nie jest niczemu winny, ale nie w banku. btw da sie wyjac 33 razy hajs w ciagu 24min? przeciez 1 wyplata trwa ok minuty
@wykidajka byl taki bonus we wrzeszczu
@wykidajka byl taki bonus we wrzeszczu
W "Metrze" dzisiaj jest artykuł o tym, bo tutaj widzę brakuje finału...
A to zachłanne mendy.
@borisklinga
to prawdziwe jest, czytałem o tym artykuł na gazecie (skądinąd rzetelnej...), aczkolwiek tak jak mówi Eliot: bank nas rucha (nie bezpośrednio tylko pośrednio oczywiście) to my możemy ruchać bank. A ile głosów oburzonych w komentarzach tam na gazecie było że nie wolno tak robić hehe.
to prawdziwe jest, czytałem o tym artykuł na gazecie (skądinąd rzetelnej...), aczkolwiek tak jak mówi Eliot: bank nas rucha (nie bezpośrednio tylko pośrednio oczywiście) to my możemy ruchać bank. A ile głosów oburzonych w komentarzach tam na gazecie było że nie wolno tak robić hehe.
Cytat:
Widziałem na własne oczy jak znajomy chciał wypłacić 10zł, a bankomat dawał banknot 50-cio złotowy.
Co ty pierdolisz za głupoty dla ciemnogrodu? Żaden bankomat nie wypłaci 10zł. Nie da się. Za mała kwota. Chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło.
na końcu było ejszcze, że owi policjanci wylecieli z roboty i mieli zapłacić grzywnę. wklejaj kolego całość
@Velture wyobraź sobie, że wypłaci. Np. INGBANK z którego korzystam - są bankomaty z min. 50, i są te które wypłacają 10,20,50,100,200. Więc to Ty słabo zabłysnąłeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów