📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lecimy na główną wkurwiać innych
gibasz się jak pierdolony rezus
choćby ja na krześle w pabie z tym że jeszcze klepie se reką w kolano w rytm muzy
Oponka napisał/a:
pierdolicie. ja bym chciała
Smutne to w chuj, pożądać plastikowego chuja. No ale brzydkim babom tylko to pozostaje.
bocianoff napisał/a:
Same kurwa ultrahetero samce alfa w komentarzach Wkurwiacie się, bo gumowy kutas na głośniku giba się lepiej od was a i nawet wyrwał więcej lasek niż wy przez całe swoje życie
Się kurwa obrońca uciemiężonych gumowych kutasów znalazł...
@up, dobra już dobra krypto pedale, stonuj kapkę bo Ci żyłka w dupie pęknie i się skończy wdupębranie gdy nikt nie patrzy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów