📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weganie nadają się do pilnowania rusztu, przynajmniej nic nie zeżrą jak już będzie gotowe
up, o ile nie będzie pierdolił swoich farmazonów albo próbował wcisnąć sojowych żeberek, stejków z grochu itp gówien
up widze kolega obeznany w weganskim zarciu...
Jeśli ktoś by pomyślał to i zboczenia typu weganizm, wegetarianizm można obejść:
bierzemy prosiaka, baranka, kozę, kurę itp uszkadzamy mu kręgosłup, mamy warzywo, reszta zależy od inwencji twórczej konsumenta.
bierzemy prosiaka, baranka, kozę, kurę itp uszkadzamy mu kręgosłup, mamy warzywo, reszta zależy od inwencji twórczej konsumenta.
Kriski napisał/a:
Jeśli ktoś by pomyślał to i zboczenia typu weganizm, wegetarianizm można obejść:
Mnie bawią weganie którzy nic odzwierzęcego nie chcą jeść bo to morderstwo i wykorzystywanie zwierząt ale zapierdalają w naturalnych wełnianych swetrach.
Velture napisał/a:
Mnie bawią weganie którzy nic odzwierzęcego nie chcą jeść bo to morderstwo i wykorzystywanie zwierząt ale zapierdalają w naturalnych wełnianych swetrach.
ale wiesz że podczas powstawania wełny nie ginie żadne zwierzę chyba że owca się przeziębi...
To napierdalanie na wegan już się robi nudne. Niech, kurwa, jedzą co chcą, chuj wam do tego. Nikt mnie nie zmusza do zaprzestania jedzenia mięsa, to po co ja mam się do nich przypierdalać?
zaganiacz16 napisał/a:
ale wiesz że podczas powstawania wełny nie ginie żadne zwierzę chyba że owca się przeziębi...
podczas dojenia krowy tez nie ginie żadna z nich a i tak mleka ani sera się nie tkną
mazurpl napisał/a:
To napierdalanie na wegan już się robi nudne. Niech, kurwa, jedzą co chcą, chuj wam do tego. Nikt mnie nie zmusza do zaprzestania jedzenia mięsa, to po co ja mam się do nich przypierdalać?
Bo się wywyższają z tego powodu, a beki z nich nie ma końca.
kwejk na sadolu
Sadol mnie spaczył.... zamiast vegans, przeczytałem vaginas i tak myślę za co ją wyjebał? pedał?
Nie o takiego sadola nic nie robiłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów