Szacunek, takich ludzi coraz mniej. Ale z cenami chyba przesadza bo za prawdziwego pączka ostatni raz złotówkę płaciłem 20 lat temu w szkolnych sklepikach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szacunek, takich ludzi coraz mniej. Ale z cenami chyba przesadza bo za prawdziwego pączka ostatni raz złotówkę płaciłem 20 lat temu w szkolnych sklepikach.
htr83 napisał/a:
posłuchaj "złotówo" Spróbuj samemu przygotować partię wypieków a potem ja cie poprosze żebyś mi je sprzedał za 50gr od sztuki. Ciekawe czy ci gul nie skoczy. Domowe wypieki zawsze są w cenie i prawidłowo bo taki pączek jest aż ciężki od dożdży i mąki i smakuje jak pączek a nie jak lukrowana piłka do ping ponga
Centrino89 napisał/a:
No tak, racja... Bo to zawsze lepiej zjeść odmrożonego sprzed tygodnia pączka z biedronki
A ze zrozumieniem czytanie to już mieli w szkole czy dopiero przed nimi Jeżeli nie mieli to śpieszę z tłumaczeniem. Cena 1 zł za prawdziwego pączka w roku Pańskim 2016 jest odrealniona od rzeczywistości. I tak jak napisał @acros za takiego pączka płacimy przynajmniej 2,50.
sadystyczne jest to, że nikt już go nie zastąpi, bo nie widzę syna/wnuka zainteresowanego przejęciem interesu
Za oryginalne jagody zawsze piwo.
możecie wierzyć lub nie, ale posiłek przygotowany z sercem smakuje 100 razy bardziej. ostatnio przyjechałem do matki bo miała problem techniczny w łazience - po 10 h w pracy i po jakichś tam zakupach... nieważne. mama zrobiła mi kanapki, zwyczajne z wędliną, ale powiem wam szczerze, nigdy żadna kanapka mojej żony mi nie smakowała. czary, magia - nie wiem, ale zaangażowanie i pasja gdy robiła te kanapki dla zmęczonego syna... widać że mnie kocha.
dziwne, że Urząd Skarbowy i Sanepid go nie ujebały
PS ceny zajebiste !
PS ceny zajebiste !
DaWeed napisał/a:
up
Ale pierdolicie, chętnie bym się przejechał do dziadka po te wypieki
Zdecydowanie polecam ! wpadaj, tylko bez maczety
Trochę chujnia, u mnie nic takiego nawet w dalszej okolicy nie ma a zapierdalać 500 km po pączki mi się nie chce Ale gdybym miał przejeżdżać w promieniu 100 km to bym się skusił
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Człowiek się patrzy, słucha i tylko cieszy się japa na taki widok, widok człowieka który pracuje tyle lat, stara się dla ludzi i to jest jego największa radość. Nie wiem jak Wam, ale mi brakuje takich widoków i osób.
PS: Cały kanał na yt jest poświęcony takim zdrowo zakręconym gościom.
PS: Cały kanał na yt jest poświęcony takim zdrowo zakręconym gościom.
orisuniek -a to że dziadek 57 lat napierdala te pączki a teraźniejsza gimbaza po tygodniu lipnej pracy spierdala na ściemnione l4 .
w 0:34 na filmie, Kielce ul. Mała 4
znam bardzo podobną cukierenkę w Krakowie jak ktoś ma do Kielc za daleko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów