Szacunek, takich ludzi coraz mniej. Ale z cenami chyba przesadza bo za prawdziwego pączka ostatni raz złotówkę płaciłem 20 lat temu w szkolnych sklepikach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Szacunek, takich ludzi coraz mniej. Ale z cenami chyba przesadza bo za prawdziwego pączka ostatni raz złotówkę płaciłem 20 lat temu w szkolnych sklepikach.
A co to ma wspólnego z sadolem? Żyletki wkłada do tych pączków czy co ??
Spoko gość, pozytywny, uczciwy i pracowity, żyje sobie szczęśliwie, bo po swojemu, ale piwa nie dam bo jestem już tutaj przytłoczony materiałami, które nie mają powodów do bycia tutaj...
up
Ale pierdolicie, chętnie bym się przejechał do dziadka po te wypieki
Ale pierdolicie, chętnie bym się przejechał do dziadka po te wypieki
Pozytywny dziadek i tyle.
Dlatego jest w "innych czarnościach". Rozumiem że dla niektórych jak dwa owczarki kaukaskie nie gwałcą płodu to hujnia nie materiał. Jednak w tym pojebanym szybkim życiu gdzie większość nie da rady rozstać się na godzinę ze sraj fonem taka praca to totalna abstrakcja i warto zobaczyć że "można". Jeżeli kogoś obraziłem tą wrzutką, przepraszam
orisuniek napisał/a:
A co to ma wspólnego z sadolem? Żyletki wkłada do tych pączków czy co ??
Popracuj w jednym miejscu 57 lat to się dowiesz.
Szacun dla dziadzia!
Miła odskocznia od "rzeczywistości" , człowiek bardzo pozytywny i robi to co lubi. Jak widzę filmy z kozojebami to od razu scroll bo nie da się tego oglądać.
Cytat:
Ale z cenami chyba przesadza bo za prawdziwego pączka ostatni raz złotówkę płaciłem 20 lat temu w szkolnych sklepikach
posłuchaj "złotówo" Spróbuj samemu przygotować partię wypieków a potem ja cie poprosze żebyś mi je sprzedał za 50gr od sztuki. Ciekawe czy ci gul nie skoczy. Domowe wypieki zawsze są w cenie i prawidłowo bo taki pączek jest aż ciężki od dożdży i mąki i smakuje jak pączek a nie jak lukrowana piłka do ping ponga
znam ja tego pana jeszcze w liceum chodziło się tam nawet bardziej pogadać i posłuchać jego opowieści niż na pączki a pączki ma naprawdę zajebiste
Cytat:
posłuchaj "złotówo" Spróbuj samemu przygotować partię wypieków a potem ja cie poprosze żebyś mi je sprzedał za 50gr od sztuki. Ciekawe czy ci gul nie skoczy. Domowe wypieki zawsze są w cenie i prawidłowo bo taki pączek jest aż ciężki od dożdży i mąki i smakuje jak pączek a nie jak lukrowana piłka do ping ponga
Przecież wpis autora tematu wyraźnie daje do zrozumienia, że cena jest zaniżona, Ty imbecylu jebany. Ja za takiego solidnego pączka to i dwa i trzy złote bym dał spokojnie, bo teraz ciężko o towar dobrej jakości.
Cytat:
Ale z cenami chyba przesadza bo za prawdziwego pączka ostatni raz złotówkę płaciłem 20 lat temu w szkolnych sklepikach.
No tak, racja... Bo to zawsze lepiej zjeść odmrożonego sprzed tygodnia pączka z biedronki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów