📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
źle przetłumaczone, raawr w języku polskim powinno brzmieć ' baaaaaaaaaa kurwaaa '
Konkretnie podsumowal
fake to przecież tłumaczenie !
Jego ojciec musiał się nieźle wkurwić, jak się dowiedział, że jego synalek usunął mu konto na facebooku.
bardziej zaskakujący jest fakt znieczulicy ojca -dać synkowi swoje hasło na fb , skoro ten ma takie poczucie humoru
Naprawdę nie zrozumieliście że jego ojciec umarł a on wygłupia się na jego koncie na FB zamiast go usunąć?
Witkens napisał/a:
bardziej zaskakujący jest fakt znieczulicy ojca -dać synkowi swoje hasło na fb , skoro ten ma takie poczucie humoru
dokładnie kurwa!
-tato daj mi haslo na fejsbuka bo jak umrzesz...
-e e e synek ! chyba cie pojechalo, bedziesz zarywal dupy przez moje konto, a poza tym jak umre bedziesz robil zwale, juz ja znam te twoje poczucie humoru
i synek podpierdolił sam.
Dalej mi sie nie chcialo wymyslac, ale twoj komentarz jest z pizdy, staralem sie dorownac i poleglem
A pisze na tym facebooku jakby to kogokolwiek obchodziło kto jej zmarł i czy jej przykro...
fritolay napisał/a:
Jego ojciec musiał się nieźle wkurwić, jak się dowiedział, że jego synalek usunął mu konto na facebooku.
Pewnie był śmiertelnie zły na niego.
fake! na fejsie nie da się usunąć konta!
widać że polska bo u nas kont nie usuwają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów