📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
źle przetłumaczone, raawr w języku polskim powinno brzmieć ' baaaaaaaaaa kurwaaa '
fake to przecież tłumaczenie !
Jego ojciec musiał się nieźle wkurwić, jak się dowiedział, że jego synalek usunął mu konto na facebooku.
bardziej zaskakujący jest fakt znieczulicy ojca -dać synkowi swoje hasło na fb , skoro ten ma takie poczucie humoru
bardziej zaskakujący jest fakt znieczulicy ojca -dać synkowi swoje hasło na fb , skoro ten ma takie poczucie humoru
dokładnie kurwa!
-tato daj mi haslo na fejsbuka bo jak umrzesz...
-e e e synek ! chyba cie pojechalo, bedziesz zarywal dupy przez moje konto, a poza tym jak umre bedziesz robil zwale, juz ja znam te twoje poczucie humoru
i synek podpierdolił sam.
Dalej mi sie nie chcialo wymyslac, ale twoj komentarz jest z pizdy, staralem sie dorownac i poleglem
A pisze na tym facebooku jakby to kogokolwiek obchodziło kto jej zmarł i czy jej przykro...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów