📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hehe. Tresowanie właścicielki
Co by nie mówić... skuteczna akcja!
Poligon ma fajną piżamkę...
I na chuj jej ten woreczek jak go nie użyła, dopiero po interwencji mieszkańca. Jest u mnie w mieście taka uliczka, i 2 bloki. Znam sąsiadów którzy mają psy, i jeden właściwie sprząta po swoim, można rzec że wszyscy to robią. Tylko moje pytanie, dlaczego tam chodniki są zasrane. Straż Miejska, każe mi nagrywać filmiki i wysyłać do nich jak złapie kogoś na gorącym uczynku. btw. 500zł mandat. W sumie to ich rozumiem że nie są w stanie złapać, bo to jak z policją, jak stoją to wolniej kierowcy jadą, jak nasra pies, to przy nich posprzątają, od taka cywilizacja, wszystko na pokaz, a reszta chuj.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Poligon ma fajną piżamkę...
Nie wiem jak piżamka, ale poglądy na temat szekających szczurów na pewno ma słuszne.
Dla mnie to co obecnie ludzie wyrabiają z psami to praktycznie zoofilia, jak można traktować psa, kozę czy świnie jak rodzinę. To tak jakby 2 pederastów traktować jak rodzinę.
To obrzydliwe tak samo jakby ktoś miał pedała na smyczy co liże sobie jaja, a potem pozwalał mu siadać nago w salonie na kanapie, i lizać się po twarzy. Po czym wesoło poszli by razem nasrać komuś na trawnik, by dzieci nie mogły się bawić.
Czy to Rover 75 stoi na podjeździe? Chyba niemożliwe by w usa takimi gratami jeździli?
grico81 napisał/a:
Czy to Rover 75 stoi na podjeździe? Chyba niemożliwe by w usa takimi gratami jeździli?
To raczej nie jest Rover 75. Nawet gdyby to amerykanie jeżdżą jeszcze gorszymi autami typu Daewoo Lanos.
janlew napisał/a:
Nie wiem jak piżamka, ale poglądy na temat szekających szczurów na pewno ma słuszne.
Dla mnie to co obecnie ludzie wyrabiają z psami to praktycznie zoofilia, jak można traktować psa, kozę czy świnie jak rodzinę. To tak jakby 2 pederastów traktować jak rodzinę.
To obrzydliwe tak samo jakby ktoś miał pedała na smyczy co liże sobie jaja, a potem pozwalał mu siadać nago w salonie na kanapie, i lizać się po twarzy. Po czym wesoło poszli by razem nasrać komuś na trawnik, by dzieci nie mogły się bawić.
Ale masz naSrane w głowie. Łoooopanie
@janlew No, a najgorsze to jak się ma takiego sumsiada, co trzyma inwentarz jak jakiś wsiur, prawda? Nic tylko trutkom dla szczuruf nafaszerować jakąś kiełbasę, byle nie za drogom, co nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów