Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak celowo a może jestem głupi…hmmm to ci zagadka.. Pomijając to, mam w dupie strefy czystego transportu bo mnie zakazy w miastach nie obejmą. Możesz do swoich sowieckich przyjaciół jechać i pobujać się Żiguli.
Rowerkiem popierdalasz? Czy może uwierzyłeś, że Twoje nowe autko będzie spełniało normy? Czemu Ty nie pojedziesz do swoich afrykańskich przyjaciół i ich drewnianych rowerków?
Rowerkiem popierdalasz? Czy może uwierzyłeś, że Twoje nowe autko będzie spełniało normy? Czemu Ty nie pojedziesz do swoich afrykańskich przyjaciół i ich drewnianych rowerków?
Nie sraj ogniem bo zbytnio się podniecasz. Zostaw libido na chłopaka.
Nie sraj ogniem bo zbytnio się podniecasz. Zostaw libido na chłopaka.
Projekcja jakaś? Rozczaruję Cię pewnie, ale jestem hetero. Taki NORMALNY gość, który gustuje w panienkach. Zgrabnych, młodych, niefarbowanych, bez tatuaży. Teraz idź i się wypłacz przy sojowym mleczku.
Projekcja jakaś? Rozczaruję Cię pewnie, ale jestem hetero. Taki NORMALNY gość, który gustuje w panienkach. Zgrabnych, młodych, niefarbowanych, bez tatuaży. Teraz idź i się wypłacz przy sojowym mleczku.[/]
Nie kłam. Jesteś kryptogejem i już się nie wytłumaczysz.
arup.com/-/media/arup/files/publications/c/arup-c40-the-future-of-urba...
Bez mięsa, bez nabiału, bez samochodu, domy z drewna, 3 sztuki ubrania rocznie i jedna podróż samolotem najdalej do sąsiedniego kraju.
Polecam lekturę nowego wspaniałego Zielonego Ładu:
Bez mięsa, bez nabiału, bez samochodu, domy z drewna, 3 sztuki ubrania rocznie i jedna podróż samolotem najdalej do sąsiedniego kraju.
chce ci się kopać z osłami? Swoje IQ pokazali lecąc w podskokach po "szczepionkę". Kiedyś wchodziłem tu dla błyskotliwych komentarzy- zdarzały się prawdziwe perełki. Teraz to portal niedojebanych umysłowo rusofobów. Błaszczak lubił to, Kosiniak też ich polubi
chce ci się kopać z osłami? Swoje IQ pokazali lecąc w podskokach po "szczepionkę". Kiedyś wchodziłem tu dla błyskotliwych komentarzy- zdarzały się prawdziwe perełki. Teraz to portal niedojebanych umysłowo rusofobów. Błaszczak lubił to, Kosiniak też ich polubi
Nie jest tak źle. Przynajmniej jak porównać do innych popularnych portali. Rosofobi są zwyczajnie hałaśliwi. Jeden wyszukuje filmiki z patolą z Rosji a potem pozostali jeden przez drugiego spuszczają się wzajemnie myśląc, że są lepsi bo posłali łóżko. Czasami zostaną zmieceni w kąt i wtedy jest płacz, że Sadol to ostoja prawactwa i onuc. Grunt, że póki co można w miarę swobodnie tutaj wyrażać swoje opinie i o dziwo bardziej tu cywilizowana dyskusja niż na X, zwłaszcza u politykierów.
Inżynierami z Azji
W europie już ich jest cała masa i ubogacają Europejczyków
Dlatego Polska najlepsza. Standardy zachodnie, nie ma multi kulti i nie mamy mentalnosci kacapskich mongołów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów