twardy skurwysyn...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wygląda jakby tańczyli po najebanemu
nie przeklinaj..... oni są chyba najebani i tańczą pokurwieńca, a tak po za tym wyruchałem w piździe finałem swoją żonę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patrzcie co dzieje się z ludźmi po ślubie, rucha raz na rok i to jest święto
Patrzcie co dzieje się z ludźmi po ślubie, rucha raz na rok i to jest święto
Widać kolejka była długa
No cóż, wśród kretynów debil guru...
Phi... to tylko rosyjskie połączenie karate z kung-fu zwane wódarate.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
typowy dla regionu wschodniego styl pijanego mistrza.
Swoją drogą jak strasznym frajerem trzeba być, żeby dać się namówić na coś takiego?
Swoją drogą jak strasznym frajerem trzeba być, żeby dać się namówić na coś takiego?
Nic tak nie irytuję mnie jak zapatrzeni w siebie 'mistrzowie'. Może mam błędne spostrzeżenia, ale filmik przedstawia takiego jegomościa.
Stare pryki napieprzają dzieciaki i mniejszych od siebie, podnoszą swoje ego.
Tydzień temu na jednej z siłowni w sekcji krosfit mistrz i uczeń mieli 'sparing'. Typ 90 kilo napierdalał lowkicki w ucznia wytykając mu złe ustawienia stup. Uczeń, facet widać początkujący, a palant się wyżywał.
Dołączyłem się, dostałem kilka kopnięć, ale kontrę wyprowadziłem cofając mistrza o kilka metrów do tyłu. Po kwadransie miał dość.
Jak ja nie lubię takich zjebów.
Dziękuję, udanej niedzieli, lepiej mi.
Aleq
Jestem dużym zwolennikiem sportów kontaktowych, sam od kilku lat trenuję kickboxing, box, mieszane sztuki. Mam małe osiągnięcia, dużą frajdę i jest to kawałek mojego życia.
Nic tak nie irytuję mnie jak zapatrzeni w siebie 'mistrzowie'. Może mam błędne spostrzeżenia, ale filmik przedstawia takiego jegomościa.
Stare pryki napieprzają dzieciaki i mniejszych od siebie, podnoszą swoje ego.
Tydzień temu na jednej z siłowni w sekcji krosfit mistrz i uczeń mieli 'sparing'. Typ 90 kilo napierdalał lowkicki w ucznia wytykając mu złe ustawienia stup. Uczeń, facet widać początkujący, a palant się wyżywał.
Dołączyłem się, dostałem kilka kopnięć, ale kontrę wyprowadziłem cofając mistrza o kilka metrów do tyłu. Po kwadransie miał dość.
Jak ja nie lubię takich zjebów.
Dziękuję, udanej niedzieli, lepiej mi.
Aleq
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów