📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zamiast kamerować jak go odpierdalają to stoją i pizdę cieszą jak zwierzak się męczy , opalone skurwysyny .
Cytat:
Zamiast kamerować jak go odpierdalają to stoją i pizdę cieszą jak zwierzak się męczy , opalone skurwysyny .
A co mieli zrobić ?
Kon sam sobie flaki wypruł - zwierze w takim stanie (ranne) jest bardzo agresywne - możesz tylko patrzeć albo spierdalać.
Kon sam sobie flaki wypruł - zwierze w takim stanie (ranne) jest bardzo agresywne - możesz tylko patrzeć albo spierdalać.
Wystarczy jebnąć konia za ucho ponoć działa . ps młotkiem
Biedny koń, krucieństwo ludzi wobec zwierząt mnie przeraża. A jeśli chodzi o okrucieństwo ludzi wobec innych ludzi, jest mi bardziej niż obojętne. Dla mnie wszyscy ludzie mogą się nawzajem pozabijać.
Jak wisiał mogli mu zakurwic rurą czy młotem w baniak i podciąć gardło... To nie byk, żeby wystał takie pierdolnięcie
Ale śmiesznie kopytkował. Dobrze mu tak, głupiemu kuniowi. A sadolowi obrońcy zwierzątek japy w kubeł, przecież to jest zajebisty materiał.
Jak tam wyniki badań? Słyszałem że chemia już ci nie za bardzo pomaga? Rak to skurwysyn
Ej tu był już kiedyś bardzo podobny materiał z jakiejś corridy. Identyczna sytuacja ze zrzutem flaków.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów