📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
widzę żyłkę, widzę talent (na przykład dobre, przemyślane ujęcia, nerwowa kamera itp) ale..
tutaj się nie wypromujecie.
tutaj się nie wypromujecie.
chcę wierzyć że tematy do dobrych na poziomie skeczy jeszcze się nie wyczerpały, a to co dziś prezentują polscy kabareciarze to tylko efekt braku zajęcia i dłubanie chałtury. jakie to słabe, jakie to kuźwa słabe!!!
Ma ktoś fantazję.. wygląda jak typowa projekcja.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Wiedząc że to sadol i patrząc na tytuł myślałem że będą ją ruchać.
Słabe to
Słabe to
Van Bendler dobry. A na żywo jeszcze lepszy.
Ładniejszy ode mnie, jebaniutki...
Ładniejszy ode mnie, jebaniutki...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów