18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
j................s 2012-09-12, 19:00 1
Cfaniak hehe dobry wkręt,pewnie sam bym się tak zachował
Zgłoś
Stajgerski 2012-09-12, 19:48 1
Czekamy polską edycję
Zgłoś
kurower 2012-09-12, 19:52 21
żart fajny ale te śmiechy w tle tylko przeszkadzają
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-09-12, 20:02
hameryka no ale co jak co potrafią się kurwa bawić
Zgłoś
pylaochos 2012-09-12, 20:03 2
Czyżby tylko mnie denerwował śmiech w tle?

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
Fiszu92 2012-09-12, 20:33 4
Ja pierdole, smiech w kiepskich jest mniej irytujacy
Zgłoś
c88151@rtrtr.com 2012-09-12, 20:50 17
Cytat:

>spławienie telemarketera
>ponad 3 minuty zbednej paplaniny

no chyba kurwa nie bardzo.
Zgłoś
Powell 2012-09-12, 21:39
jako świeżo upieczony telemarketer pewnej telewizji przyznam że to jest zajebiste chyba sam bym nie wytrzymał jakby ktoś zaczął mnie tak wkręcać

matko bosko kochano
Zgłoś
mckarmi 2012-09-12, 21:51 59
Zajebisty wkręt! Tak mi się jakoś przypomniało

I cycki w bonusie
Zgłoś
T-Will 2012-09-12, 22:22 1
A dla mnie dzięki śmiechowi w tle, cały filmik był zabawniejszy.
Zgłoś
TomdeX 2012-09-12, 22:38
Te śmiechy to z radia, w porannym programie w radiu to puścili, a dokładnie na audycji Howarda Sterna (http://pl.wikipedia.org/wiki/Howard_Stern).

Życie jest sadistic.
Zgłoś
BlackMamba 2012-09-12, 22:42 4
Też mam czasami wielką ochotę pojechać po jakimś pędzlu, który do mnie wydzwania, żeby mi wcisnąć jakiś szajs... ale zawsze się powstrzymuję i uprzejmie dziękuję, dopiero wtedy odkładam słuchawkę. Ci ludzie przecież nie robią tego dla frajdy, tylko taką pracę mają. Jakby mogli robić coś lepszego za lepszą kasę, na pewno by to robili. Szanuję tę cwelową pracę i potrafię zrozumieć, że takiej, a nie innej postawy wymaga od nich praca. Coś do gara też muszą włożyć.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-09-13, 7:27
A patrzcie na to: kierowca (z własnym autem) a w obowiązkach ma pozyskiwanie klientów. W ogóle możliwe jest zapłacenie 40zł po 100km?

Zgłoś
El Caudillo 2012-09-13, 18:09
Już to robiłem przedstawiłem się jako starszy aspirant jakiś tam z Wydziału Zabójstw KPP .... Po czym przystąpiłem do serii podobnych w sumie zmieszanie w głosie babeczki po drugiej stronie było świetne chyba zacząłem być potem mniej przekonujący bo się dusiłem ze śmiechu i połapała, że coś jest nie halo i się rozłączyła muszę spróbować ponownie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów