📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niejeden użytkownik tej strony został spłodzony na wiejskiej dyskotece w kiblu, za ścianą którego wybrzmiewał ten hicior
I znowu coś, co kiedyś zostałoby lokalną opowieścią musi trafić do internetu, bo ktoś nagrał z chęci zabłyśnięcia jak neon nad burdelem. Sytuacja znacząca tyle, co mój wczorajszy klocek, prawdę mówiąc. Oburzonych na filmie nie widzę, wszystkim to zwisa. Nie sądzę, żeby komuś działa się krzywda, więc robienie z tego wielkiej sensacji, podniety i chuj jeden wie, czego jeszcze, to już oznacza, że czasy nastały chore.
To jest to słynne Mielno?
HrabiaCzarneWiadro napisał/a:
I znowu coś, co kiedyś zostałoby lokalną opowieścią musi trafić do internetu, bo ktoś nagrał z chęci zabłyśnięcia jak neon nad burdelem. Sytuacja znacząca tyle, co mój wczorajszy klocek, prawdę mówiąc. Oburzonych na filmie nie widzę, wszystkim to zwisa. Nie sądzę, żeby komuś działa się krzywda, więc robienie z tego wielkiej sensacji, podniety i ch*j jeden wie, czego jeszcze, to już oznacza, że czasy nastały chore.
Ktoś tu robi sensację? Fajnie że ktoś daje te filmiki, można se obejrzeć siedząc na kiblu, gwarantuje ci że ten filmik zostanie w pamięci widzów 2 minuty, w odróżnieniu od wiejskich legend które ciągną się przez pokolenia
Niby biali ludzie, a zachowują się jak czarnuchy.
Na 100% p0lka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów