Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poligon zapewne już rozpala grilla
I walił konia patrząc. Pies się wylizał to musiał zamknąć oczy i puścić wodze wyobrazni.
Chodzi legenda ze poligon założył schronisko dla bezpańskich psów.
PS pewnie spierdoliłby jakby właściciela okradali/bili
Cóż, wyjątkowo głupi pies, ale w sumie to pewnie tak zwany Usrael, wiec i tak mądrzejszy od przeciętnego obywatela. No k***a który pies nie wyskoczy do człowieka z pożaru jeszcze pewnie do właściciela ....
PS pewnie sp***oliłby jakby właściciela okradali/bili
O czym ty pierdolisz, widać, ze chciał, a nie mógł
Cóż, wyjątkowo głupi pies, ale w sumie to pewnie tak zwany Usrael, wiec i tak mądrzejszy od przeciętnego obywatela. No kurwa który pies nie wyskoczy do człowieka z pożaru jeszcze pewnie do właściciela ....
Taki głupi, że wyrwał moskitierę w oknie żeby spierdolić. Faktycznie przyznam Ci rację, że mądrzejszy od przeciętnego obywatela, takiego jak Ty.
Psa czy kota szkoda, ale jakby tam się wędziła cała buda czarnuchów pięknie by było.
Dokładnie tak. Dorzuć cyganów i będzie idealny grill.
Cóż, wyjątkowo głupi pies, ale w sumie to pewnie tak zwany Usrael, wiec i tak mądrzejszy od przeciętnego obywatela. No kurwa który pies nie wyskoczy do człowieka z pożaru jeszcze pewnie do właściciela ....
Spasiona paskuda musiała się najpierw skoncentrować na tym, że musi skoczyć. Ciężko mu sie skupić na oknie jak ma dupe w płomieniach xD
Nie macie pojęcia co się czuje w takich chwilach.... ja mam..
Akurat tego zwierzaka to mi szkoda...
Nie macie pojęcia co się czuje w takich chwilach.... ja mam..
Mam pojęcie - ja czuję radość.
I smutek, że jednak wyskoczył. Miałem nadzieje na jakiś fajny skowyt.
Mam pojęcie - ja czuję radość.
I smutek, że jednak wyskoczył. Miałem nadzieje na jakiś fajny skowyt.
Czym tu kurwa się podniecasz ty ludzki śmieciu, pewnie w życiu jesteś kawałkiem ludzkiego wylysialego gówna, co nawet boi się spojrzeć na obsraną 50 letnią sąsiadkę a jak ci gimbza wpierdoli dzwonisz na psy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów