"Cała kurwa chata" to tym przypadku salon z umywalką. Świetny design te salony z aneksem kuchennym. Siedzisz zrelaksowany na sofie i patrzysz na gary w zlewie, a z szafki jebie śmieciami. Kto to kurwa wymyślił. Wkurwiłem się bo coś się długo ładował film. Mam nadzieje że będzie teraz tam do remontu jeszcze jebać octem .
Teraz 99% mieszkań/domów robi się z otwartą kuchnią, wyjdź z piwnicy, umyj naczynia i wynieś śmieci to z szafki Ci nie będzie kurwić
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Już producent odpowiedział filmem, na którym otwiera schłodzony zakwas i nic się nie dzieje. Bo zakwas trzeba otwierać schłodzony. Niemniej jednak obiecali gościowi, że pokryją koszty remontu. Osobiście polecam firmę, bo ma dobre jakościowo produkty i dojebany smalczyk wegański. Tak wiem, większość ludzi tu to debile i jak można nie jeść mięsa, kto normalny je takie gówna i jestem pedałem. Jak jakiejś opcji nie przewidziałem to sorry.
Dla mnie to możesz nawet kit z okien wpierdalać, tylko po chuj nazywać to smalczykiem skoro koło smalcu to nie stało. Nazwijcie to sobie jakoś po wegansku - dżem że sztucznej świni i wpierdalają to wiadrami
Gdzie można dostać ten barszczyk ? Dla teściowej chciałem ze dwa
Kup dowolny naturalny niepasteryzowany zakwas, wsyp dwie łyżeczki cukru i trzymaj tak z tydzień w temperaturze koło 20 stopni. Jak drożdże nie zostały zabite w procesie produkcyjnym to korek zrobi teściowej trzecie oko.
Smalec jest pochodzenia zwierzęcego. Dziwi mnie nazywanie produktów roślinnych tak jak: kotlet sojowy, smalec roślinny zamiast placek sojowy czy pasta z fasoli.
Adaś to wszystko to chuj ... Istnieje WEGE BURGER i to jest kurwa dramat
A skąd u Was Mięsojady taki ból dupy, że ktoś używa słów smalczyk wegański, burger wegański itd?? Każdy weganin/wegetarianin itd. kiedyś jadł mięso, a to że teraz go nie je to jego sprawa i jak nazywa dania i jedzenie, które przygotowuje to też jego sprawa. Producenci jedzenia dodają przecież słowo wegański czy wegetariański do produktów bezmięsnych jak już ktoś zauważył. Idzicie do knajpy to widzicie co jest z mięsem a co bez więc w czym problem? Oryginalna Włoska pizza docelowo była daniem wegetariańskim więc jak jebniecie na nie mięso to już nie pizza tylko placek z mięsem?? Pesto tak samo zawsze bezmięsne a jak z mięchem to nie pesto tylko makaron z mięsem? Jebnijcie się w łeb! Zauważyłem, że największy problem z nie jedzeniem mięsa mają ci co je jedzą więc zluzujcie do chuja.
Hmm, właśnie sam spiąłeś poślady.
Moje jedzenie sra na Twoje jedzenie.
A skąd u Was Mięsojady taki ból dupy, że ktoś używa słów smalczyk wegański, burger wegański itd?? Każdy weganin/wegetarianin itd. kiedyś jadł mięso, a to że teraz go nie je to jego sprawa i jak nazywa dania i jedzenie, które przygotowuje to też jego sprawa. Producenci jedzenia dodają przecież słowo wegański czy wegetariański do produktów bezmięsnych jak już ktoś zauważył. Idzicie do knajpy to widzicie co jest z mięsem a co bez więc w czym problem? Oryginalna Włoska pizza docelowo była daniem wegetariańskim więc jak jebniecie na nie mięso to już nie pizza tylko placek z mięsem?? Pesto tak samo zawsze bezmięsne a jak z mięchem to nie pesto tylko makaron z mięsem? Jebnijcie się w łeb! Zauważyłem, że największy problem z nie jedzeniem mięsa mają ci co je jedzą więc zluzujcie do chuja.
A stąd ,że wegezjeby robia z logiki kurwę nazywając wege - burgry, pasztety, smalce, kiełbasy itd. Ból dupy to wy macie, bo musicie całemu światu oznajmiać ,że wegezjeb .Weź pierdolnij boczuś na grila, polej piwkiem , zagryź i skończ pierdolić dyrdymały. Tak byle gówno zje i byle gówno pierdoli
Hmm, właśnie sam spiąłeś poślady.
Moje jedzenie sra na Twoje jedzenie.
A ja Ci życzę Smacznego!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów