Za wyciąganie tematów z dupy powinna być kara chłosty....
A jednak z tiktoka korzystają.
Już producent odpowiedział filmem, na którym otwiera schłodzony zakwas i nic się nie dzieje. Bo zakwas trzeba otwierać schłodzony. Niemniej jednak obiecali gościowi, że pokryją koszty remontu. Osobiście polecam firmę, bo ma dobre jakościowo produkty i dojebany smalczyk wegański. Tak wiem, większość ludzi tu to debile i jak można nie jeść mięsa, kto normalny je takie gówna i jestem pedałem. Jak jakiejś opcji nie przewidziałem to sorry.
Smalec weganski potrafi być dobry warto przetestować jak co ale i tak najlepszy jest własnej roboty pozdrawiam.
Już producent odpowiedział filmem, na którym otwiera schłodzony zakwas i nic się nie dzieje. Bo zakwas trzeba otwierać schłodzony. Niemniej jednak obiecali gościowi, że pokryją koszty remontu. Osobiście polecam firmę, bo ma dobre jakościowo produkty i dojebany smalczyk wegański. Tak wiem, większość ludzi tu to debile i jak można nie jeść mięsa, kto normalny je takie gówna i jestem pedałem. Jak jakiejś opcji nie przewidziałem to sorry.
Dobrze, że sam wyszedłeś z szafy. Tylko przykro, że wyzywasz ludzi od debili, bo widzisz my ciebie do tej pory od pedałów nie wyzywaliśmy.
A i byłbym zapomniał to jest karygodne żeby takiemu typowi co nie umie barszczyku otwierać pokrywać koszty remontu. Ja osobiście będę jednak firmy unikał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów