18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
J................h 2010-03-31, 21:23
A ja się kurwa pytam, gdzie jest ojciec... Jak słabym rodzicem trzeba być, żeby człowieka wychować na takie pedalskie niewiadomo co.
Zgłoś
prozal 2010-03-31, 21:34
cyt.: "uważam siebie za osobę szaloną, uważam się za krejzola"....... jassne
Zgłoś
StaLION4242 2010-03-31, 21:36
youtube.com/user/gwiazzda

Jego kanałna YT. Tylko nie gnojcie go zbytnio, bo EMOKI mają słaba psychikę.

Nie wchodzę na Harda...
Zgłoś
Hapcur 2010-03-31, 21:45
Nie bójcie się już niedługo ... Przyjdzie nowy Hitler nowy Stalin i ludzie zamiast bawić sie w głupie programy będa myśleć jak przeżyć. Tacy jak on zgina i wadliwe geny przepadną. Juz niedługo świat tego potrzebuje...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> youtube.com/watch?v=d_YjvQlhT2c&playnext_from=TL&videos=Z0Onle... <<<<<<<<<&
Zgłoś
S................l 2010-03-31, 21:49
gdzie byli rodzice tego kalfasa?
Zgłoś
NAPIERDALATOR 2010-03-31, 21:58
O kur*a ! 14 lat o.O
Zgłoś
gouomb 2010-03-31, 22:04
czemu ta guma musiała pęknąć?! rada na przyszłość! nie oszczędzać na gumach!
Zgłoś
nonek 2010-03-31, 22:26
o ja jebie jaki wieprz boze.. ja sie nie dziwie ze "ojciec gdzies tam siedzi" ..ja jakbym "swojego syna" tak zobaczyl to bym sie chyba nie wiem..

turbo facepalm ><

gdyby kozka zagryzala to by potem nie zygala
Zgłoś
zlykamil* 2010-03-31, 22:27
Na pal!
Zgłoś
mcfly12 2010-03-31, 22:46
Nie dość że Emo to jeszcze grube
Zgłoś
szuleq 2010-03-31, 22:47
jak bym go spotkał na ulicy to odruchowo bym mu wpierdolił za morde i cało kształt
Zgłoś
C................g 2010-03-31, 22:53 2
" A ojciec gdzies sobie siedzi ..." Ojciec to go juz pewnie za syna nie uwaza
Zgłoś
JDRK 2010-03-31, 22:55
ja sie tylko zastanawiam, czy ten program nie mija się z powołaniem... z TVN!
Zgłoś
Rience 2010-03-31, 22:57
Jaką on chce kurwa idee przekazywać dalej? Jak tak patrze na tą czarną świnię to ciesze się, że w tv oglądam tylko sport i iwiadomości...

PS Nie wiem dlaczego, ale bardzo drażnią mnie tacy super zajebiści, bujający się hip-hopowcy, jak na samym początku filmiku...
Zgłoś
.................. 2010-03-31, 22:59 2
Cytat:

jak bym go spotkał na ulicy to odruchowo bym mu wpierdolił za morde i cało kształt

Jaka ta dzisiejsza młodzież agresywna, tyle w nich nienawiści.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów