18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
fantasticplayer 2010-03-31, 23:00
koopa napisał/a:

fantasticplayer idź pan w chuj z takim żartem...

Wole w pizdu Jeżeli kogoś uraziłem tym filmem przepraszam.

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
Evilian 2010-03-31, 23:07
Mógłby pobrać parę lekcji od rusków znanych z wrzucanych tu filmików.
Zgłoś
zarekbas 2010-03-31, 23:09
szkoda jedynie ze zdobył jakikolwiek rozgłos...
Zgłoś
4kmedo 2010-03-31, 23:16
I tu Rychu powinien krzyknąć: wiecie co z nim zrobić...
Zgłoś
k................3 2010-03-31, 23:17
Jak bym go zobaczył na mieście bym go chyba przekopał xD
Zgłoś
sard 2010-03-31, 23:33
O żesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A najgorsze że z mego rodzinnego miasta...
Jutro wychodzę na miasto poszukać typa... bylebym nie zapomniał aparatu to będą fotki na harda
Zgłoś
Napalm 2010-04-01, 0:41 2
oglądam i nie wierzę, włączam ponownie ale nadal to samo... damn, gdzie jego rodzice? pedagodzy? znajomi?... obawiam się, że istnieją jedynie fizycznie, nic więcej... za maska uśmiechu i chęci wzbudzenia zainteresowania zapewne tkwi niepotrafiący odnaleźć się życiu zakompleksiony nastolatek... piszecie: do gazu z nim, skopałbym go... pisząc to udowadniacie swój idiotyzm, fajnie obejrzeć kogoś gorszego od was - fajnie się pośmiać z dziwaka, emo, nieprawdaż?... dzieciak potrzebuje pomocy i ojczynej ręki, tyle w temacie
Zgłoś
słomcia 2010-04-01, 0:47
hm.a nie wiem nikt z was nie pomyślał,że to normalny koleś tylko sobie jaja robi...założył się z kolegami o jakąś flache,ze go pokażą w telewizji i tak tu teraz świruje...no nie wiem...a może mam za dużą wiarę w tą ludzkość?
Zgłoś
R................x 2010-04-01, 0:50
słomcia napisał/a:

a może mam za dużą wiarę w tą ludzkość?

Niestety...
Zgłoś
S................l 2010-04-01, 0:55
matx napisał/a:

mam nadzieje tylko, ze Rammstein nigdy sie nie dowie, ze ich muzyka byla wykorzystana do wystepu tego idioty.

to była profanacja
Zgłoś
A................x 2010-04-01, 1:30
Heh, znowu macie kogo nienawidzić! Uwielbiam takie filmiki, odrazu podnosi się wrzawa, budzi się stado haterów, każdy chce tylko zabijać i palić! Na pohybel skurwysynom! Niech ich szlag, kurwica i atak serca. Zawsze jest szansa, że następnego dnia usłyszę w tv czy w radiu o masowych zgonach. Że stado ludzi którzy nie mają większych problemów niż czarni czy bachory z paskiem na oczach poszło do piachu. Od razu bym miał lepszy tydzień Niestety, to tylko pobożne życzenia.
Zgłoś
C................y 2010-04-01, 1:47
ja pierdole
Zgłoś
g0t3r 2010-04-01, 2:29
To boli. Oglądanie tego naprawdę mnie boli
Zgłoś
Asmodea22 2010-04-01, 3:23
pewnie na poczatku mysleli że przyszedł sobie jaja zrobić

oni mają twarde nerwy...
Zgłoś
P................2 2010-04-01, 8:11
ten emo (jak wszyscy) przypomina mi tekst z anty czosnka:
jego morda zmusza do refleksji, dlatego pamietajcie o antykoncepcji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów