Fake czy nie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nie wiem po chuj ludzie robią aż takie kurwa głośniki w samochodach jeździ tak i słucha?? no kurwa może sie nie znam:/
@up Onanizują się w rytm basu na zlotach starych złomów z dużymi głośnikami
Nie fake, o ile szyba w tym aucie jest ze świńskiego pęcherza...
Up@
Chce i lubi to to robi.
Inny lubi skakać z klifu lub wąchać swoje jaja na meczu.
Up@
Chce i lubi to to robi.
Inny lubi skakać z klifu lub wąchać swoje jaja na meczu.
szyba i drzwi drgaja ale nie faluja po prostu kamera nie nadąża i wygląda jak by szła fala a to tylko sie wychyla ramka
Co wam do tego co kto robi i na co wydaje kasę, pod warunkiem, że gra to czysto i nie przeszkadza nikomu to nie ma czego się spinać. Nie każdemu pasuje fabryczna zabudowa audio, fakt jest wystarczająca do spokojnego słuchania muzyki. Mnie wkurwiają najbardziej takie łebki co kupują chińską tandetę co robi umca umca. Jak ktoś ma trochę wiedzy na ten temat wie, że w rzeczywistości gra lepiej, a na filmiku po prostu mikrofon w telefonie nie wyłapuje tak dużego ciśnienia akustycznego.
Otóż z mojej wiedzy wynika, iż dźwięk wydobywający się ze sprzętu obdarzonego wysoką mocą jest dużo lepszy jakościowo, kiedy nie wykorzystuje się pełnego potencjału urządzenia. Byćmożęż im większa moc ustrojstwa, a zużycie jej możliwie niskie, tym jakość lepsza. Nie jestę ekspertę. Sprostujcie mię, jeśliż się mylę.
Nie zgodzę się że kamera nie nadąża. Fake jak złoto. Kolego film pokazuje mniej więcej 200kl na sekundę. Kamery spokojnie obsługują do 400kl na sekundę w smartfonach już dawno. Nie ma takiej mozliwości aby obraz falował!!! Może klatkować ale nie falować.
Tyś widział 200 klatek, to jest poprostu effekt rolling shutter na matrycy CMOS, która teraz jest pakowana do wszelakiej elektroniki. Wujek google i dostaniesz objawienia. A klatek tu masz 30.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów