📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co za kretyn wymyślił wymóg dodawania opisu do każdego tematu na tej stronie? Na przykład w tym filmie trudno pojąć, że to Base Jumping w jebanej Norwegii?
"Muzyka" w tym filmie jest po prostu koszmarna, kogoś, kto bierze legendarne kawałki i robi z nich coś takiego, powinno się dusić w mrowisku
Czy to Base Jumping w Norwegii? Nie ma opisu.
Bejs Dżamping in Norłej
Pasuje?
Równie dobrze można się przyjebać do Twojej iście polskiej nazwy użytownika.
Poza tym ni chuja nie przetłumaczysz Base Jumping, bo base oznacza jakiś tam skrót.
Bejs Dżamping in Norłej
Pasuje?
Równie dobrze można się przyjebać do Twojej iście polskiej nazwy użytownika.
Poza tym ni chuja nie przetłumaczysz Base Jumping, bo base oznacza jakiś tam skrót.
@up
Co do nicku... Jesteś idiotą
Co do tytułu "Base Jumping w Norwegi" połechtałoby moje ego wystarczająco.
Co do nicku... Jesteś idiotą
Co do tytułu "Base Jumping w Norwegi" połechtałoby moje ego wystarczająco.
@up spójrz teraz jak nazywa się portal, na którym jesteś, a potem truj dupę ludziom
sam portal się nazywa" sadistic"(pomimo tego, że jest polski) co raczej sugeruje, że nie jest on specjalnie konserwatywny w spolszczaniu wszystkiego
P.S. gość z nickiem "cornishon 69" spina się do innego, bo sobie datę ur. napisał w nicku, wyborne
sam portal się nazywa" sadistic"(pomimo tego, że jest polski) co raczej sugeruje, że nie jest on specjalnie konserwatywny w spolszczaniu wszystkiego
P.S. gość z nickiem "cornishon 69" spina się do innego, bo sobie datę ur. napisał w nicku, wyborne
Chciałbym poczuć ten ból w nadnerczach od nadmiaru adrenaliny.
W którym miejscy ja się o to przyczepiłem o.O ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów