📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
basejumping juz minął w sadolowej modzie.. go fuck something different.
Coś pięknego. Chciałbym chociaż raz w życiu wykonać taki lot, nawet jeśli miałbym rozjebać się gdzieś o skały.
kreesperss napisał/a:
Chciałbym chociaż raz w życiu wykonać taki lot, nawet jeśli miałbym rozjebać się gdzieś o skały.
żaden problem.. jedziesz do Zakopanego.. wciągasz się kolejką na kasprowy albo inny giewont.. owijasz psześcieradłem.. skaczesz.. lecisz w dół.. rozpierdalasz się o skały.. i wszystko to w cenie biletu pekape
albo goście mają jaja albo nie mają mózgu o.o ja stawiam na to drugie ...
I po raz setny...To NIE JEST base jumping tylko wingsuit flying.
I dopiero Wingsuit
+ przeszkolenia indywidualne z instruktorem
Base Jumping
I dopiero Wingsuit
+ przeszkolenia indywidualne z instruktorem
żeby się w to bawić to nie jaja są potrzebne tylko kupa hajsu, i tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów